Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek

2018

УПИС

АктивностиАлумни клуб

Алумни клуб


За постизање личног успеха неопходно је повезивање, сарадња, и размена искуства. Алумни клуб МЕФ-а нуди могућност умрежавања, информисања, каријерног напретка и доживотног учења бивших и садашњих студената. Поновно успостављање контаката као и размена искустава и знања између оних који се баве истом или сличном професијом, може у великој мери допринети развитку образовног процеса и привреде у Србији. Алумни клуб подстиче друштвено одговорно понашање и деловање у циљу општег друштвеног благостања.

Алумни клуб МЕФ-а настоји да задржи контакте са својим дипломцима и ојача пословне и друштвене везе између бивших и садашњих студената. Члановима Алумни клуба пружају се бројне могућности:

Преко Алумни клуба можете брже и лакше доћи до решавања пословних проблема, као и до остваривања различитих пословних аранжмана. Промовишите Ваш МЕФ, јер МЕФ промовише достигнућа својих студентата. Чланови Алумни клуба могу постати дипломци свих генерација који су студирали на МЕФ факултету. Попуњавањем електронског формулара, постајете МЕФ алумниста.ЧЛАНОВИ АЛУМНИ КЛУБА / УСПЕШНИ СТУДЕНТИПриступни формулар

Да ли желите да објавимо Ваше податке?


Повезане странице