Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Ана Ранђеловић

Ана Ранђеловић

Звање: Дипломирани инжењер информационих технологија

Рвањем сам почела да се бавим 2010. године, из чисте радозналости, јер сам се џудоом бавила 13 година. Од недавно сам се посветила искључиво рвању, тако да ми је ово било прво званично Европско првенство за сениоре у овом спорту.

Највећи успеси до сада су ми:

  • место на Светском првенству за сениоре у греплингу, 2011. године.
  • место на Светском првенству за сениоре у греплингу, 2012. године
  • место на Медитеранском првенству за сениоре у рвању, 2012. године
  • место на Европском првенству за јуниоре у рвању, 2012. године
  • место на Медитеранском првенству за сениоре у рвању, 2014. године
  • И сада, 5. место на Европском првенству за сениоре 2017.године. Овај пласман је најбитнији, јер је први пут у историји Србије женског рвања, одрађена борба за медаљу.

Спомињем греплинг у резултатима, јер је то неолимпијска дисциплина рвања.

На МЕФ-у сам у децембру званично дипломирала на смеру Примењене информационе технолохије. Сматрам да је квалитетно образовање сваком у животу потребно, и то сам добила баш на овом факултету.

Сарађивање са професорима је било на највишем нивоу и увек су ми излазили  у сусрет што се изостанака тиче. Имали су поприлично стрпљења за мене, јер када студирате програмирање, имате потребу да све знате и мора све да вам буде јасно.

Такође смо успевали да се договоримо око других термина полагања колоквијума/испита за мене, када ми се заказани термин преклопи са мојим турнирима.

Оно што издваја МЕФ од других факултета јесте доступност снимљених предавања, која доста помажу када нисте у прилици да истим присуствујете. МЕФ има тај савремени приступ студирању, и зато је прави избор, поготово кад су спортисти у питању, тако да бих свакоме ко жели да постигне склад измедју студирања и друштвеног живота, препоручила МЕФ факултет.