Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Дина Лазаревић

Дина Лазаревић

Звање: Мастер менаџер

Компанија: Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије

Позиција: Сарадник у настави

Моје име је Дина Лазаревић и завршила сам мастер студије на МЕФ факултету, на смеру Планско-процесни менаџмент.

Као бивши студент, а сада запослени у овој институцији хтела бих да вам пренесем своје утиске и импресије о МЕФ-у. Када сам размишљала одакле да почнем у овом свом казивању, шта да истакнем, нагласим, да не изоставим оно најважније, нашла сам се пред правим изазовом.

Не бих желела да будем опширна, па ћу са вама поделити са вама неколико значајних момемата:

Морам рећи да је мени само студирање било јако занимљиво. Поред теоријског дела наставе који ми је помогао да надоградим своје знање, оно што ми је посебно корисно било је то што сам имала прилику да чујем доста значајних ствари из праксе од професора који су нам врло радо делили своја искуства. На тај начин смо се, ми студенти, сусретали са неким реалним пословним проблемима што нам је касније доста помогло и у самом раду. Подстицали су нас да изађемо из оквира литературе и да увек имамо ширу слику онога што учимо.

Након годину дана студирања, као једном од најбољих студената, указана ми је прилика да останем да радим на факултету, као сарадник у настави. Одмах сам препознала посебну енергију ове установе и пожелела да и ја постанем део овог јаког колектива. Средина као што је ова, која зрачи оптимизмом и позитивном енергијом, изазов је за сваког младог човека.

Данас, поред тога што држим вежбе својим студентима, заједно са својим колегама радим и у маркетинг сектору факултета. Ми смо млад тим који се свакодневно развија и усавшрава. Од како сам овде много тога се променило, Факултет из године у годину напредује, расте. Овде се много ради, упорно, истрајно, прилагођавајући се новом времену које изискује нове начине и системе образовања. Цео колектив улаже велики труд и рад како бисмо сваке године извели још једну генерацију задовољних студената. Високи циљеви су постављени, и ми их успешно дистижемо.

Исто тако, на МЕФ-у се сви дружимо, уживамо, заједно радујемо нашим новим успесима и негујемо дух заједништва по коме је наш факултет препознатљив...