Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Драгана Панкас

Драгана Панкас

Звање: Дипломирани економиста

Компанија: Skills

Позиција: Асистенткиња у припреми и реализацији тренинга за развој запослених

Зовем се Драгана Панкас. Тренутно радим у компанији „Skills”, као асистенткиња у припреми и реализацији тренинга за развој запослених. На овој позицији сам од октобра 2016. године, након завршене праксе коју ми је омогућио Центар за каријерно вођење МЕФ факултета.

На Факултету за примењени менџмент, економију и финансије стекла сам звање дипломирани економиста. Менторски рад ми је умногоме помогао да стекнем како теоријско, тако и практично знање. Иако нисам могла да присуствујем свим предавањима, помоћу онлајн платформе увек сам била у току са дешавањима на факултету. Снимљена предавања су права ствар за студенте који нису из Београда, као и за запослене. Професори су у сваком тренутку били ту за мене, за помоћ око градива, али и за пословне савете.

Оно што такође МЕФ факултет чини другачијим од осталих факултета јесте организовање и учешће у разним манифестацијама и конференцијама. На међународној научно-стручној конференцији „Иновације у функцији развоја привреде“, нашла сам се у функцији излагача и учесника.  Уз помоћ факултета била сам волонтерка у UEFA Европском првенсту у фудбалу „UEFA Futsal Euro Serbia 2016.”, на ком сам стекла практично знање у акредитационом центру. Такође сам уз помоћ МЕФ-а и “Skills-a” учествовала у организацији фестивала „Хедонополис“, као део организације и  сарађивала сам у анализирању тржишта „Артистан фуд-а“ у Србији.

Све похвале и велика захвалност запосленима факултета МЕФ, на стеченом знању и сарадњи. Будућим студентима бих препоручила МЕФ, пре свега јер је факултет који је признат у целом свету. Модеран начин предавања, професори којима је стварно стало до студената, одлична локација и сјајна атмовера чини овај факултет правим избором.