Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Милош Мастиловић

Милош Мастиловић

Звање: Дипломирани менаџер

Компанија: Click Media – Интернет маркетинг агенција

Позиција: Оснивач и власник

Милош Мастиловић дипломирао је на МЕФ факултету, студијски програм Оперативни примењени менаџмент.

Током друге године студија и организације Дана пракси на МЕФ факултету, постао је део компаније „Mini studio publishing group“. Првобитни извор прихода компаније било је креирање интернет портала, промовисање истих путем интернет маркетинг канала и продаја огласног простора на истим. Портали који су представљали његове прве кораке у свету интернет маркетингa су www.luxlife.rs, www.mojenterijer.rs, www.grazia.rs, www.muskimagazin.rs, www.zenskimagazin.rs...

Клијенти који су били део портфолиа су: Qatar Airways, Tag Hauer, BMW, Chopard, Samsung, Hugo Boss, Trussardi, Canali, Barbolini, Navigare, Riedel, Villeroy & Boch, Novolux, MK Mountain Resort, Kempinski, Sensation... Сви они препознали су значај закупа медијског простора кроз интернет портале, коришћење свих доступних канала у виду банера, промотивних текстова, брендирања сајта и newslettera, брендирање текстова.

Милош је свој мотив пронашао у чињеници да су се уговори константно продужавали и категорисао је област интернет маркетинга као будућност. Потреба човека да буде инвестиција, не трошак, одредили су његов каријерни пут.

У 24. години оснива интернет маркетинг агенцију Click Media. За собом повлачи део клијената и прихвата изазов. Данас, у 28. години, Милош део свог фокуса усмерава и на едукацију младих као сарадник у настави на МЕФ факултету и предмету Интернет маркетинг и друштвени медији.