Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Нина Митић

Нина Митић

Звање: Мастер менаџер

Компанија: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Позиција: Помоћник министра

Радно искуство:

Јул 2017 - Помоћник министра у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Новембар 2015 - Aвгуст 2017 : Члан надзорног одбора у Специјалној болници за неспецифичне плућне болести ‘’Сокобања’’

Децембар 2015 - Јул 2017 : Помоћник начелника, Комунална полиција

Септембар 2015 : Портпарол, Комунална полиција

2013 - 2015 : Менаџер филијале, Дирекција за интерну продају животног осигурања, Generali осигурање

2011 - 2013 : Маркетинг менаџер, Економски институт

2007 - 2011 : Маркетинг менаџер, UNIQA осигурање

2004 - 2007 Комерцијалиста, VEPECOO д.о.о

2002 - 2004 : Маркетинг асистент, КАРИЋ ФОНДАЦИЈА


Мој радни однос почиње са тек напуњених осамнаест година, до дан данас није престао и срећу по мене, иде узлазном путањом.

Дакле, велики рад, труд, образовање и подршка породице доводe до великих резултата.

Мој мото је, сваки дан научи нешто ново, склопи један више контакт, јер никада не знаш када и где ћеш моћи да га употребиш.

За МЕФ факултет сам чула преко пријатеља и оно што ми је најбитније били су добри и позитивни коментари за једну акредитовану установу.

Одмах на почетку, дакле при првом контакту са запосленима на факултету, па и не мањим битним ентеријером зграде и просторијама у којима се врши настава, одмах сам знала да сам на правом месту и да ћу надоградити своје знање.

Тако је и било.

Мастер студије су трајале скоро годину и по дана. Неки студенти могу и раније да га заврше, ја нажалост због обима посла и обавеза то нисам успела. Могу да кажем да сам заиста без проблема полагала испите и на крају одбранила мастер рад, а највише због сјајног односа са професорима и жеље да ми појасне све оно што ми је било нејасно и све оно што сам мислила да нећу савладати. Уз труд и ангажовање дивних људи на факултету, сваки проблем је решив.

Дакле, драги моји студенти, пред вама су успешна каријера и сјајна будућност. Пре свега, моћи ћете да стекнете високо образовање, по европским стадардима, али оно што овај факултет чини другачијим је ПРАКСА. Када поред мора књига и теорије добијете праксу кроз реалне примере и стекнете менаџерске вештине неопходне за добру организацију посла, врло брзо ћете схватити о чему вам сада причам.

И не заборавите, можете да имате успоне и падове у вашој професионалној каријери, али оно што вам нико никада не може одузети је знање.