Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Сања Елез Тројановић

Сања Елез Тројановић

Звање: Дипломирани менаџер

Компанија: Културни центар Сурчин

Позиција: помоћник директора

Након завршене Високе туристичке школе струковних студија Универзитета у Београду и стеченог звања Економиста у туризму, као и стечене лиценце туристичког водича издате од Министарства економије и регионалног развоја Србије завршила сам основне студије и прву годину мастер академских студија другог степена на МЕФ-у, на студијском програму Планско-процесни менаџмент и стекла звање дипломирани менаџер. Тиме сам надоградила своја знања, и на најбољи начин сублимирала економију и туризам за чије бављење је идеално знање из предмета које сам изучавала на студијском програму Планско-процесни менаџмент.

Тренутно сам запослена на позицији помоћника директора Културног центра Сурчин, и морам признати да су моје менаџерске способности унапређене применом знања које сам стекла на МЕФ-у, кроз чије програме сам прошла кроз бројне радионице, радила стручне радове,  учествовала на стручним конференцијама и морам похвалити све предаваче и менторе да су увек били на услузи свим студентима, и још увек су и након завршетка студија.  Предавачи увек иду корак напред да сваку изнесену теорију студенти одмах примене и у пракси, што ми је заиста доста значило при изради бројних пројеката у оквиру посла којег обављам.

Учествовала сам у раду центра за каријерно вођење, који није само сјајна прилика за студенте који тек стичу прва радна искуства, већ чак и за мене ( са 8 година радног искуства) где сам на ближи начин увидела начине функционисања већих компанија и најбоље формуле којима унапређујемо своје каријере.

Морам признати да сам била скептична приликом уласка на Факултет за менаџмент, економију и финансије, под стрепњом да је то само још један у низу од приватних факултета. С обзиром на то да сам била студент Филолошког  факултета Универзитета у Београду и Високе школе Универзитета у Београду, врло ценим „стару школу“ тј. начине школовања пре „Болоње“. МЕФ је у мени отклонио сваку врсту неповерења према Болоњској декларацији, јер је у овој установи она спроведена до најситних детаља, о чему највише сведочи прилагођеност броја испита са трајањем студија, као и могућност коришћења онлајн платформе са снимљеним предавањима, па тако нисам имала проблема када сам оправдано морала да изостајем  са наставе.

Одлични стручни предавачи и савремени вид наставе су, сада слободно са ове позиције могу да кажем, усавршили моја знања, и захваљујући њима сам напредовала у својој области, о чему сведоче бројни пројекти које сам остварила на својој радној позицији.

На крају, морам искрено свим младим људима који тек бирају професију, али и осталима који желе унапредити своје знање и каријеру, да препоручим да стекну образовање по европским стандардима на МЕФ факултету, чиме ће стећи светски признату диплому.

Све похвале целом тиму МЕФ-а, запосленима, предавачима и колегама са којима сам сарађивала током студирања, али сарaђујем и даље.

 Постаните и Ви део тима модерног образовног система и јаког колектива!