Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

АктивностиАлумни клуб

Тијана Јанковић

Тијана Јанковић

Звање: Дипломирани економиста

Моје име је Тијана Јанковић. Након завшетка студија на Београдској пословној школи уписала сам четврту годину на МЕФ-у и на факултету сам стекла звање дипломирани економиста.

Сам ентеријер и амбијент факултета су знак пријатног боравка на факултету.  У МЕФ клубу сам проводила највише времена са својим колегама размењујући разне идеје и искуства, а такође стицала и нова познанства.

Оно што Факултет за примењени менаџмент и економију одликује јесте то што су предавања организована тако да студентима омогуће стицање практичних знања. Професори преносе своја знања и искуства, суочавају своје студенте са разним проблемима током рада и указују на начине за њихово решавање. Факултет такође одликују креативност и иновативност. Постоји онлајн платформа саснимљеним предавањима тако да уколико студенти  из било ког разлога изостану са наставе могу видети градиво које су пропустили. Запосленим колегама је ово било од великог значаја, јер су и без присуства настави имали адекватан материјал за припрему испита.

У оквиру факултета постоји и Центар за каријерно вођење у оквиру кога нам је професорка Татјана Јановац  пружила обуку за писање радне биографије и припремала нас за први састанак са будућим послодавцем.  Такође нам је држала предавања о презентационим вештинама и омогућила нам да их током разних излагања развијамо.

Највише ме фасцинирао однос између професора и студената. Њихов топли приступ, спремност да им помогну, изађу у сусрет, олакшају и улепшају студије је нешто што сви студенти истичу, тако да све моје похвале иду запосленима и предавачима МЕФ факултета са којима сам сарађивала и сарађујем и даље.

Својим колегама, а и свим будућим академским грађанима бих препоручила да, ако желе да остваре успешну пословну каријеру и стекну образовање по европским стандардима, упишу МЕФ факултет и стекну светски признату диплому.