Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ФакултетЗашто МЕФ

Зашто МЕФ


ОБРАЗОВАЊЕ БУДУЋНОСТ СИГУРНОСТ

Образовање је кључна основа за сигурну будућност. Улагањем у студије постајете део друштвене интелектуалне елите.
Лично се усавршавате и постајете мотор развоја у својој струци, локалној и друштвеној заједници уопште.

Факултет за 21. век

МЕФ је савремена институција знања са модерном концепцијом образовног система. Интерактивна настава подстиче критички начин размишљања. Иновативне методе у систему образовања се констатно тестирају и спроводе у наставним и ваннаставним активностима. Снимљена предавања професора доступна су на Мооdle платформи свим студентима. Футуристички дизајн ентеријера МЕФ Факултета има за циљ да се студенти осећају релаксираним и спремним за стицање нових знања и вештина. МЕФ констатно подржава проактивне идеје у научно-истраживачком раду и инвестира у реализацију иновативних пројеката својих истакнутих студената.

Сазнај више
Snimljena predavanja

Снимљена предавања

Са циљем што квалитетнијег преноса знања и вештина, студентима је омогућено да поред стандардног (традиционалног) начина предавања, имају могућност поновног слушања или надокнаде пропуштеног предавања кроз систем снимљеног аудио и видео записа и писане садржајне форме. Једноставном log in методом, студент се региструје на свој студентски профил и тако приступа наставном садржају преко свог рачунара или мобилног уређаја (телефон, таблет, лаптоп).

Сазнај више
Interaktivna nastava

Интерактивна настава

Развој пословне личности је једна од најважнијих предности студирања на МЕФ-у. Академско знање је неопходна основа приликом уласка у пословни свет, али студенти морају имати индивидуалну перспективу за успех на тржишту. Акценат је усмерен на практичну примену теоријског знања кроз активности као што су Креативна радионица и Виртуелно предузеће. МЕФ развија снажну пословну личност подстичући студенте да изграде највреднији бренд који могу да продају: њих саме.

Strucan profesorski kadar

Стручан професорски кадар

Високо квалификовани професори са богатим практичним искуством гарантују садржајна и стручна предавања уз адекватан педагошки рад. МЕФ Конференције имају за циљ да професионалци у различитим привредним областима упознају студенте са актуелним темама и проблемима као и о концептима развоја. Иновациони центар пружа могућност стимулисања младих талената да усаврше, реализују и пласирају иновативне идеје.

Сазнај више

Ваннаставне активности

Поред квалитетног образовног система, студентима је неопходно пружити разноврстан и занимљив друштвени живот. У жељи да слободно време студената буде конструктивно искоришћено, МЕФ садржи додатне ваннаставне активности: МЕФ спорт, МЕФ клуб, МЕФ Студентски парламент, МЕФ путовања.

Akreditovan

Акредитован

МЕФ факултет је акредитован у оквиру три студијска програма на основним, мастер и докторским студијама:

Сазнај више

Центар за каријерно вођење

Центар за каријерно вођење спроводи саветовања у области развоја каријере, организује тренинге за унапређење личних и професионалних вештина студента и пласира информације о тржишним актуелностима у области запошљавања. Центар пружа могућност олакшаног приступа послодавцима. Биографије студената завршних година, апсолвената и дипломаца се прослеђују еминентним компанијама са којима Факултет има сарадње, како би најквалитетнији кандидати имали могућност сигурног запошљавања.

Сазнај више
Internet studije

Интернет студије

DLS – Distance Learning Sistem – Систем учења на даљину заснован је на moodle платформи (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment). Платформа функционише на принципу дистрибуцијe мултимедијалних наставних садржаја намењених за самостално усвајање градива (текст, аудио и видео информације), тестирање и самотестирање, као и online приступ библиотеци и учестале консултације студената са професорима и асистентима.

Сазнај више