Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

КурсевиПерманентно образовање

МЕФ Курсеви

Јеврејска 24,
11000 Београд, Србија
Радно време: радним данима 9-17 h
Информације и пријава - permanentnoobrazovanje@mef.edu.rs


Шта је Центар за перманентно образовање?

Центар за перманентно образовање је саставни део Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије. Његов основни циљ је да пружа услуге перманентног, неформалног образовања свима који желе да унапреде своје професионалне способности и креативне вештине. У оквиру Центра могуће се похађати курсеве, обуке, тренинге, семинаре из различитих области. Поље наше делатности су друштвене науке и информационе технологије, те у нашој понуди имамо обуке из ИТ сектора, економске и менаџерске сфере, области комуникацијских вештина, права, здравста, методике, као и курсеве страних језика. Поред тога, Центар се бави организовањем научно-стручних конференција, које окупљају неке од најугледнијих стручњака из свих области, како би заједничким радом дали одговоре на нека од најактуелнијих питања данашњице. Центар у својим активностима подстиче рад младих и укључивање младих у научне кругове, као и њихово стално усавршавање.

Зашто постојимо?

Савремени свет има све веће захтеве на свим пољима, а пословни успеси условљени су нашим вештинама. Убразани развој науке захтева од нас да га пратимо. Зато се Центар труди да свима онима који непрестано раде на личном и професионалном усавршавању понуди могућност да у потпуности искористе своје потенцијале и материјализују их кроз низ знања и вештина.

Како радимо?

Оваква врста неформалног образобања обезбеђује комодитет да у складу са својим интересовањима, пословним потребама и временом које имате на располагању радите на сопстевном усавршавању. Тим стручњака с једним професионалним, али пријатељским приступом обезбедиће Вам наставу и тренинге, засноване на вашим потребама и жељама. Стимулативна и креативна атмосфера подстичу боље усвајање вештина, али и Вашу иновативност и креативност.

У шта верујемо?

Верујемо да се трудом, радом и сталним учењем могу достићи невероватни успеси.

Верујемо да за учење никада није касно.

Верујемо да човек, онда када престане да ради на себи, заправо одустаје од себе.

Верујемо да СВИ, без обзира на доб, образовање, веру, нацију, имају право да уче, стичу знања, интелектуално, креативно и духовно се развијају.

Верујемо да се свет може побољшати само ако прво побољшамо себе.