Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

8. GREEN FEST – ЧЕТИРИ ЗЕЛЕНА ДАНА У БЕОГРАДУ


09. Новембар 2017 / 19:18    874 Views  

Центар за унапређење животне средине позива Вас на најзначајнију еколошку манифестацију у Србији – Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“, који ће бити одржан од 14. до 17. новембра у Дому омладине Београда.

Од 14. до 17. новембра биће приказани најбољи и најновији филмови о екологији и животној средини, чак 8 најзначајнијих дугометражних филмова који су обележили ову и претходну годину, од чега ће 6 имати премијеру у Србији, као и најбољих 65 филмова кратког и средњег метра од чак 1530 који су учествовали на конкурсу фестивала.

MEF Fakultet - Green fest

Посетиоци фестивала ће моћи и да уживају у великом броју излагачких поставки, младих и афирмисаних аутора из земље и иностранства, а истичемо и посебно занимљив део образовног програма – панел дискусија „Како постати (зелени) милионер?“, на којој ће се разговарати о растућим могућностима развоја зеленог и социјалног предузетништва у Србији. Поред тога, биће одржано и 20 радионица намењених ученицима основних и средњих школа на којима ће наши најмлађи суграђани учити како да буду одговорни становници Земље.

Више информација о догађају можете пронаћи на сајту http://www.greenfest.rs/index.php/sr/ или фејсбук страници https://www.facebook.com/GreenFest.