Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

CEO позиција / Adecco / Сјајна прилика


09. Април 2019 / 11:55    172 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а обавештава студенте о актуелном конкурсу за плаћену стручну праксу у организацији Adecco на CEO позицији, који је отворен још само неколико дана. Преносимо вам позив у изворном облику: Програм се организује седму годину за редом на глобалном нивоу, а ово је друга година како Србија узима учешће. Циљ нам је да заинтересујемо што већи број амбициозних младих људи, међу којима ћемо одабрати кандидата са највише воље, упорности и сналажљивости, који ће током месец дана обављати дужности директора компаније заједно са регионалним директорима Adecco компаније.

МЕФ факултет - Искористите брзо сјајну прилику јер ускоро истиче конкурс за CEO позицију Adecco

Након тога ће наш CEO добити прилику да се такмичи за глобалну позицију, као и за награду од 15.000еур. Први замах у пословни свет уме да буде тежак, али зашто онда не би кренуо/ла од врха? Нудимо ти прилику да прошеташ у директорским ципелама цео месец. Без шале. Имаш ли став, визију и жељу, али немаш искуства? Ако је одговор на сва четири питања „да“, Adecco Group ти нуди јединствену прилику да на самом почетку своје каријере добијеш подршку и савете из прве руке. Програм „CEO for One Month“ даје могућност амбициозним младим људима као што си ти да током једног месеца раде раме уз раме са регионалним директорима Adecco групе. Поред сјајног теоријског искуства које ћеш стећи, оперативно знање ће ти дати ветар у леђа и праксу у пословном свету какву ниси могао/ла ни да замислиш.

Након регионалног програма, ако се покажеш као прави лидер – а верујемо да хоћеш, твоја пракса се наставља у Bootcamp-у, где ћеш се заједно са својим колегама из других земаља борити за најпрестижнију позицију – CEO of The Adecco Group! Као CEO ћеш провести још месец дана са Alainom Dehaze-om, генералним директором Adecco групе, али и 15.000еур. као додатну подршку.

Пријаве на линку испод ће бити отворене од 5. фебруара, а последњи рок за пријаву је 16. април. У глобалној акцији CEO for One Month, која се одржава већ седму годину заредом, учествоваће преко 45 земаља, од којих ће се „топ 10“ финалиста изборити за своју позицију у Bootcamp-у. Имаш ли став, визију и жељу?


REGISTRATIONS:


COUNTRY SELECTION:

  • Од 17. априла до 22. маја ће се одвијати процес селекције. Током овог периода ће бити организован и мини boot camp/workshop када ћеш имати прилику да покажеш своје вештине!

ANNOUNCEMENT:

  • Проглашење CEO for One Month за Србију

CEO JOB

  • Цео један месец ћеш радити заједно са CEO-има у Србији – ићи ћеш на састанке, презентовати пројекте, примити плату у складу са твојом новом позицијом, и најважније, учити од најбољих!

GLOBAL TEAM

  • Сви учесници пројекта на Country нивоу, имаће прилику да се изборе за престижну позицију Global CEO for One Month

BOOTCAMP

  • Одабрани учесници ће проћи Bootcamp обуку од 17. до 19. септембра

GLOBAL CEO

  • Само један финалиста ће бити у прилици да месец дана проведе са Alainom Dehaizeom, CEO-ом Adecco Grupe, али и да заради своју месечну плату од 15.000еур! Да ли имаш директорски став?

Линк ка Adecco web site-у: http://www.adecco.rs/novosti/pokazi-svoj-direktorski-stav-prijavi-se-na-ceo-for-one-month-program/

You tube: https://www.youtube.com/watch?v=4NayB0q56vE

Победник СРБ 2017: http://www.adecco.rs/novosti/izabran-adecco-ceo-for-one-month/