Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Сјајна атмосфера на Зимским креативним радионицама 2018. године


05. Март 2018 / 15:28    627 Views  

Током зимског распуста на МЕФ факултету, као и претходне године, одржан је циклус креативних радионица. Средњошколци су показали изузетно интересовање за стицање савремених професионалних вештина, а ми на МЕФ-у и ове године успешно смо креирали радионице и учесницима приближили теме које их занимају.

Atmosfera na Zimskim kreativnim radionicama 2018.

Тематске радионице биле су: Пословне вештине, Интернет маркетинг, WordPress, Freelancing, Јавни наступ, Пројекти за почетнике, као и Курс италијанског језика и Курс немачког језика. С изузетним задовољством истичемо да су средњошколци показали висок ниво иницијативе и залагања током свих радионица као и ефективну примену знања и тиме овладали вештинама које их интригирају.

Као и на свим МЕФ радионицама, и у оквиру сваке постојао је и такмичарски део где су учесници упознали облик конкурентности у пословном свету, а најуспешнији освојили су вредне награде у виду могућности умањења школарине на било ком смеру на МЕФ факултету и на основним и на мастер студијама, као и стручну литературу, ваучере за путовања од Balkan Fun-а, и специјалне награде у зависности од радионице у виду: посебних обука, сопствене пословне биографије, видео-садржаја и др. Сваки учесник добио је сертификат о учешћу на радионици као и драгоцене вештине које су у модерном добу изузетно пожељне.

Током пауза средњошколци су уживали у пријатном амбијенту МЕФ клуба, играјући друштвене игре (стони-фудбал, Sony Playstation и сл) и стицајући нова познанства.

МЕФ факултет захваљује свим учесницима на одзиву, залагању и труду, гостујућим предавачима: Ани Пузовић и Милошу Радовановићу, партнерима: Balkan Fun и Radovanovic coaching, као и члановима МЕФ колектива: Жељку Ондрику, Немањи Стојковићу, Катарини Радловачки, Маји Живић, Дини Лазаревић, Ивани Скендеровић, Јелени Вујновић, Милошу Мастиловићу, Луки Илићу, Ђорђу Пуцару, Милици Илић и Милени Сретић на успешној организацији и реализацији радионицама.

Позивамо вас на дружење и креативно учење током пролећног распуста у оквиру Пролећних радионица 2018, које ће се одржати од 30. марта до 5. априла на МЕФ факултету. Ускоро вам представљамо теме.

Очекујемо вас!