Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Бави се маркетингом и продајом у Холандији!


03. Април 2017 / 9:37
538 Views

Колико невероватно звучи отићи у Холандију на шест месеци, бавити се продајом, маркетингом, економијом, примати плату за то и живети самостално? Утрехт је културни центар Холандије, и, са великим бројем факултета и универзитета, представља прави, европски, студентски град!

Како сви одмах након студија желимо да се запослимо, чинјеница је да до посла није могуће увек доћи тако брзо а ни интернационално радно искуство се не налази тек тако. Студентска организација AIESEC, преко свог програма Global Talent нуди стручну плаћену праксу за студенте завршних година академских студија, студенте мастер и пост-дипломских студија.

Интернационална компанија Jacobs Douwe Egberts, са представништвом у Утрехту, тражи особу која ће се бавити истраживањем глобалног тржишта у пољима маркетинга и продаје и анализом најбољих примера рада у тим сферама. Пракса траје 6 месеци а месечна плата износи 1200 евра. Између осталог, од практиканта се очекује стално истраживање које подразумева откривање, евалуацију и имплементацију нових технологија у циљу достизања максимума ефикасности у развоју посла. Више информација о самој пракси и предиспозицијама неопходним за исту се могу наћи овде.

Оно што је главни бенефит ове праксе јесте то што она нуди квалитетно професионално искуство које може доста значити током каснијег запослења и стручног усавршавања. С друге стране, као и свака друга AIESEC пракса, нуди непоновљиво лично развијање, обзиром да се ради у мултинационалном окружењу, самостално се располаже платом и стичу се вечна пријатељства на новом радном месту а у новом окружењу. Ако сте амбициозни, волите изазове, новитете и имате жељу да своје способности прикажете у најбољем могућем светлу, ова пракса је права за вас!

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу за учешће на овом програму пракси кликните овде и прочитајте бројна искуства младих људи који су већ доживели Global Talent искуство, или се пријавите директно на следећем линку и бићете контактирани у року од 48 сати. Можете контактирати и потпредседницу за одлазеће праксе путем мејла на jovana.popovic@aiesec.net.