Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

EPALE наградни конкурс за најбоље текстове


28. Јануар 2019 / 19:05    309 Views  

МЕФ факултет обавештава студенте и наставно особље о предстојежем догађају. Фондација Tempus, Национални тим за подршку Европске платформе за образовање одраслих - EPALE Србија, објављује позив за достављање текстова на тему „Дигитално и онлајн учење одраслих“. Циљ позива је промовисање најбољих пракси, иновативних метода учења, појединаца, организација и институција у области образовања одраслих у Републици Србији.

epale

Аутор најбољег текста, одабран на конкурсу, имаће прилику да учествује на 13. Међународној конференцији о образовању, технологији и развоју INTED 2019 (The 13th annual International Technology, Education and Development Conference),  која се одржава у Валенсији 11-13. марта 2019. године.

Одабраном аутору ће бити обезбеђено учешће на конференцији у својству посетиоца*, а биће покривени и  котизација за учешће на конференцији, трошкови смештаја и повратног путовања од Београда до Валенсије.

*Напомињемо да учешће на овом конкурсу не подразумева могућност учешћа на конференцији у улози излагача. 

Рок за постављање текста на EPALE платформу је 6. фебруар 2019. године до 23:59 часова.

Од пријављених кандидата се очекују текстови који ће допринети промоцији образовања одраслих у Србији и мотивисати стручњаке и релевантне организације да се укључе и допринесу развоју образовања одраслих. Учесници/це се охрабрују да са EPALE zajednicom поделе примере добре праксе, као и да промовишу могуће идеје за даљи рад у овој области .

Све додатне информације у вези са конкурсом можете погледати на сајту Фондације Tempus.

О конференцији INTED 2019

INTED је једна од највећих међународних образовних конференција намењених академицима, истраживачима, едукаторима који раде у области образовања одраслих и целоживотног учења, стручњацима у области образовних технологија, каријерним практичарима, образовним саветницима, представницима државних институција које се баве образовањем одраслих, и свима који су заинтересовани за област образовања и технологије.

Поред пленарних и интерактивних сесија, у оквиру конференције биће организован и изложбени део где ће учесници имати прилике да на једном месту добију преглед најновијих образовних ресурса и иновативних програма, као и да успоставе контакте и нова партнерства.

Више информација о темама и програму конференције можете пронаћи на званичном сајту.