Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

ENTER конференција


18. Април 2017 / 20:55
713 Views

Уторак 25. и среда 26. април су дани када у згради задужбине Илије М. Коларца отвараjу нека занимљива питања и теме у оквиру првог издања ENTER конференције. То је прилика  да се упознају талентоване и јединствене жене, које својим радом свакодневно дају допринос на пољу ИТ-а код нас и у свету.

У овогодишњем програму говориће програмерка и професорка Goldsmith универзитета о томе како су све популарније игре које у комбинацији са технологијом људско тело чине равноправним делом искуства играња игара. Милица Ђурић Јовићић из Иновационог центра ЕТФ-а ће објаснити како је од анализе хода на штиклама дошла до првог бежичног сензорског система за анализу хода у Европи, а који се данас користи на клиникама широм света.

Поред ових и других предавања, у оквиру програма ENTER конференције биће одржане и радионице: “ВР за све”- креирање ВР искуства за смарт телефоне коју ће водити Phoenix Perry, као и радионица посвећена развојном циклусу wеб апликација коју спрема двојац из EXECOM-а.

Улаз на ENTER конференцију је бесплатан. Све информације можете пронаћи на сајту http://www.enterconference.net/radionice/, где се можете и пријавити за скуп.