Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Најава догађаја: Изабери свој каријерни правац у ИТ-ју


25. Јануар 2019 / 00:55    313 Views  

Студентски парламент МЕФ-а обавештава вас о ИТ панел дискусији која ће се одржати 29. јануара 2019. године с почетком у 18 часова у In Centru: Startup vs Компанија vs Freelance

Martravel

Говорници који ће са нама поделити своја искуства у ИТ свету су:

Петар Словић, технички координатор @QuantoxTechnology: QuantoxTechnology је једна од најзначајнијих и највећихИТ компанија у Србији. Она пружа креативна решења која омогуц́авају праве резултате кроз таленат, машту и праву страст за уметношћу веб дизајна и развоја. Петар Словић руководи тимом од 40 људи на 4 локације – Београд, Чачак, Крагујевац и Ниш. Интервјуисаоје такође на стотине кандидата за позиције Front End, NodeJS i Blockchain.

Никола Ћурчић, CEO@Trusteed: Trusteed je startap који се се бави data science технологијом на друштвеним мрежама - анализом и дубоким разумевањем података са Инстаграма у циљу унапређивања ефикасности Инстаграм налога корисника. Они су своју идеју развијали кроз менторски програм Стартап центра Економског факултета и имали су прилику да своје софтверско решење представе пред више од 700 технолошких компанија.

Жељко Црњаковић, Freelancer, оснивач агенције Solutium: Граница између фриленсинга и предузетништва је јако танка, а Жељко ће нам детаљније испричати своје искуство у обе сфере. Његова агенција Solutium нуди комплетну продукцију маркетиншког дигиталног садржаја. Сем тога, координатор је StartIt centra i InfostudHuba у Суботици те је у константној интеракцији са ИТ заједницом.

Догађај је отворен за све заинтересоване уз пријаву на info@incentar.org