Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Coca‑Cola HBC RISE Management Trainee програм / Пријава


15. Март 2019 / 20:31    221 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а обавештава студенте о актуелном конкурсу за посао. Coca‑Cola HBC RISE Management Trainee програм осмишљен је да изазове младе са 0 до 2 године искуства или талентоване дипломце да започну своју каријеру из снова и да баш они постану нова генерација лидера!

МЕФ факултет - Coca cola praksa

Šta je RISE програм?

Coca‑Cola HBC RISE Management Trainee програм осмишљен је да изазове младе са 0 до 2 године искуства или талентоване дипломце да започну своју каријеру из снова и да баш они постану нова генерација лидера! Млади имају прилику да кроз изазовно окружење развијају своје пословне способности и вештине и на тај начин развију свој потенцијал. RISE је програм запослења са пуним радним временом и траје две године.

Уз подршку и менторство врхунских стручњака, млади имају прилику да раде на правим бизнис пројектима, усавршавајући се за менаџерске позиције, како би касније утицали на побољшање резулатата компаније.

Са развојем програма мењају се задаци и нивои одговорности – стварајући динамично и подстицајно окружење за развој младих. Млади своју каријеру могу започети у секторима продаје, производње, дистрибуције, маркетинг или финансијском сектору.

Пријаве за програм су отворене од 25. фебруара до 07. априла 2019. године.

Почетак програма је у септембру 2019. године.

Услови:

  • Студенти завршне године,
  • Дипломци, постдипломци, као и они који су недавно завршили студије,
  • Млади са 0 до 2 године искуства,
  • Потенцијал, амбиција, воља за константним учењем и став,
  • Течно знање енглеског језика.

Пријаве за посао упутити на riseprogram.rs.