Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Stop waiting - Start creating / Шта све млади могу у Србији / Извештај


04. Април 2019 / 16:10    102 Views  


У среду, 3. априла 2019. године на МЕФ факултету гостовао је реномирани стручњак у области маркетинга на друштвеним мрежама, Милан Маглов. Гостујуће предавање окупило је студенте свих година студија, као и новоуписане студенте и средњошколце који желе да студирају на МЕФ-у.

МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ

Милан Маглов је представио свој каријерни пут – од почетка и хонорарних послова до данашњег успеха. У интерактивној комуникацији с публиком, Маглов је на основу сопственог искуства приказао како се дефинишу циљеви и како се досежу. Мотивисао је присутне младе људе да улажу и у своје неформално образовање и нагласио да су знање и храброст прави пут ка успешној каријери.

Након завршеног званичног дела предавања, Милан Маглов је размењивао искуства са студентима и средњошколцима и одговарао на бројна питања.

МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 1 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 2 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 3 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 4 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 5 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 6 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 7 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 8 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 9 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 10 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 11 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 12 МЕФ факултет - Милан Маглов инспирисао младе: успех у Србији је могућ 13