Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Позивамо вас на сајам запошљавања Job Fair


31. Октобар 2017 / 17:22
575 Views

Центар за каријерно вођење

Познато је да МЕФ факултет са својим студентима учествује активно не само у наставном процесу већ и у ваннаставним сегментима, бринући о њиховој будућности и напретку. Управо ради олакшавања проналажења одговарајућег радног окружења за сваког студента, Центар за каријерно вођење МЕФ-а омогућава разне посете манифестацијама с том темом и могућностима да пронађете посао какав желите.

Позивамо вас на сајам запошљавања у организацији Удружења студената технике Европе који се одржава у Згради техничких факултета, Job Fair – Креирај своју будућност.

Компаније ће имати свој штанд где ће посетиоци имати прилику да разговарају с њима о могућностима запослења или похађања праксе у тој компанији. Организатори су најавили оквирно педесет ИТ компанија и двадесет медијских компанија.

Организована посета Центра за каријерно вођење МЕФ-а, коју спроводе доц. др Татјана Јановац и Катарина Радловачки, сарадник у настави, заказана је 7. новембра у 14 часова а место окупљања је испред улаза у Електротехнички факултет. Позивамо заинтересоване студенте и дипломце МЕФ-а да се пријаве на katarina.radlovacki@gmail.com. Рок за пријаву је петак, 3. новембар до 20 часова.