Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Пословне вештине – понашање у организацији


03. Новембар 2017 / 9:40
780 Views

Центар за каријерно вођење

Позивамо вас на Сајам запошљавања у организацији Градске општине Вождовац и Националне службе за запошљавање, који се одржава у Вождовачком центру Шумице, 10. новембра 2017. године.

Посетиоци ће имати прилику да разговарају са представницима компанијa, распитају се о отвореним позицијама за посао и праксу, али и да науче како треба да изгледа CV који шаљу при аплицирању послодавцима. У томе ће посебну подршку пружити Центар за каријерно вођење МЕФ факултета – едукативном радионицом „Пословне вештине – понашање у организацији“.

Трајање манифестације је од 10 до 15 часова, а све време штанд МЕФ факултета биће доступан свима који желе да се информишу о студијским програмима, Центру за каријерно вођење, писању радне биографије као и о другим темама у вези са грађењем успешне каријере и личног професионалног развоја.

За детаљније информације о догађају и времену одржавања радионице можете контактирати с Катарином Радловачки, Центар за каријерно вођење путем е-поште katarina.radlovacki@mef.edu.rs .