Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Пракса у канцеларији Civil Rights Defenders


27. Децембар 2017 / 16:19    632 Views  

Међународна невладина организација Civil Rights Defenders позива све заинтересоване студенте завршних година и дипломце факултета друштвених усмерења да се пријаве на конкурс за праксу у канцеларији у Београду. Седиште организације налази се у Стокхолму, у Шведској. Кроз бројне програме и сарадњу са другим организацијама, Civil Rights Defenders се пре свега бори за поштовање и очување људских права.

MEF Fakultet -

Опис задужења:

Практикант ће имати прилику да учествује у програмском раду организације – истраживање, драфтовање извештаја, учествовање у раду са партнерима, као и у асистенцији при организовању различитих пројектних активности – дебате, конференције, радионице, тренинга и слично.

Ко може да се пријави и како?

Идеалан кандидат је студент завршних година или дипломац факултета друштвених усмерења. Непходно је одлично знање енглеског језика, истраживачки дух и спремност да се посвети пракси у трајању од 6 месеци.

Пријава се врши путем е-адресе: belgrade@crd.org , а од кандидата се очекује да пошаљу своју биографију и мотивационо писмо на енглеском језику. У мотивационом писму је потребно да образложе зашто сматрају да су они права особа за ову позицију.

Разговори ће се обављати током трајања огласа.

Рок за конкурисање је 25. јануар 2018. године. Почетак праксе је од 01. фебруара 2018.