Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Студенти, имамо сјајну прилику!


31. Август 2017 / 13:45
679 Views

Драги студенти МЕФ-а,

Као што се увек трудимо да вам учинимо наставни процес иновативним и ван часова, тако смо и сада омогућили да присуствујете изузетно занимљивом догађају.

Реч је о регионалној конференцији о трендовима у телекомуникацијама и медијима DIGITAL2017, која ће се одржати у Метрополу 7. и 8. септембра.

Организатор конференције је Color Media Communications, а међу еминентним личностима с пословне, медијске, академске и културне сцене говориће и наставник вештина и Руководилац развојног центра МЕФ-а, Горан Јоцић.

Уколико желите да бесплатно присуствујете догађају, потребно је да  у краткој есеј форми (до 1000 карактера) напишете лично мотивационо образложење за освајање котизације и да назначите за који дан присуствовања конференцији сте заинтересовани. Најкреативнији студенти добиће котизације у складу са расположивим бројем истих. Факултет је обезбедио по 4 котизације за сваки дан, а један студент може освојити највише једну котизацију.

Могу се пријавити студенти Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије свих година / нивоа студија. Форма пријаве:

Наслов мејла: Пријава за DIGITAL2017

Текст мејла: Име и презиме

Дан конференције за који аплицирате (7. или 8. септембар)

Прилог: Мотивациони есеј

 

Пријаве слати на milena.sretic@mef.edu.rs  до 4. септембра у 23:59 часова.