Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Резултати другог колоквијума из предмета Теорија и политика цена


06. Фебруар 2017 / 18:48
461 Views
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ: РЕЗУЛТАТ:
Александра Марковић положио
Андријана Трифуновић положила
Бојан Бркић положио
Чедомир Младеновић положио
Илија Лукић положио
Милорад Курандић положио
Милош Дангубић положио