Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Сјајна прилика за будуће студенте


10. Октобар 2018 / 15:07    3027 Views  

Драги матуранти,

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије вам и ове године пружа сјајну прилику да се истакнете у својој генерацији.

Ако сте кренули у четврти разред, МЕФ вам пружа јединствену прилику да покажете своје лидерске, организационе и презентационе вештине, своју креативност, иницијативу... Било да сте матурант гимназије, економске, уметничке или било које друге школе, МЕФ вам пружа прилику да у просторијама Факултета, заједно са нашим професорима креирате и организујете тематска окупљања, трибине, такмичења, креативне радионице, а све у складу са интересовањима ваше генерације.

Sjajna prilika za buduce studente

Уколико желите да научите нешто ново и да благовремено кренете да усмеравате своја интересовања, ми на Факултету смо вољни да вам обезбедимо стручњаке баш из те области која вас занима.

Најлепшу школску годину проведите са својим другарима забавно, а у исто време и јако корисно. Кроз овакав вид сарадње са Факултетом, осим што већ као матурант стичете богато пословно искуство, постајете и САРАДНИК Факултета и имате прилику да остварите одличну надокнаду! Попуните следећи формулар и очекујте да вас контактирамо у наредном периоду.