Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Сјајна прилика за матуранте


10. Новембар 2017 / 15:07    9504 Views  

Драги матуранти,

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије вам и ове године пружа сјајну прилику да се истакнете у својој генерацији.

Ако сте кренули у четврти разред, МЕФ вам пружа јединствену прилику да покажете своје лидерске, организационе и презентационе вештине, своју креативност, иницијативу... Било да сте матурант гимназије, економске, уметничке или било које друге школе, МЕФ вам пружа прилику да у просторијама Факултета, заједно са нашим професорима креирате и организујете тематска окупљања, трибине, такмичења, креативне радионице, а све у складу са интересовањима ваше генерације.

MEF Fakultet - Svecana dodela diploma

Уколико желите да научите нешто ново и да благовремено кренете да усмеравате своја интересовања, ми са Факултета смо вољни да вам обезбедимо стручњаке баш из те области која вас занима.

Најлепшу школску годину проведите са својим другарима забавно, а у исто врмеме и јако корисно. Кроз овакав вид сарадње са Факултетом, осим што већ као матурант стичете богато пословно искуство, постајете и САРАДНИК Факултета и имате прилику да остварите одличну надокнаду! Попуните анкету и очекујте да вас контактирамо у наредном периоду.

Отвори анкету