Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Спортска секција МЕФ факултета


20. Децембар 2018 / 15:43    454 Views  

Бављење спортом - рекреативним или такмичарским - саставни је део живота младих. После едукативног програма и предавања на Факултету наши студенти настављају квалитетно дружење бавећи се спортом. Неколико пута недељно у организацији спортске секције „мефовци“ тренирају и припремају се за највећа студентска такмичења.

Sportska sekcija

Наиме, наши студенти и студенткиње такмиче се у три спорта: кошарци, футсалу и одбојци, у којима показују најбоље резултате. Интензивне припреме у адекватним условима трају током читаве године, а након сваког новог тренинга напредак не изостаје. Студенти имају прилику да покажу свој тимски дух и спремност на турнирима Универзитетског спортског савеза Београда (УССБ) у сва три спорта, и изађу на финалне испите у утакмицама са другим спортским секцијама највећих факултета и универзитета Београда.

Наше тимове чине студенти-спортисти, пуни ентузијазма, пожртвованости и тимског духа, који тренирају, друже се, такмиче и побеђују заједно!

Врата новим члановима увек су отворена. Добро дошли!

Sportska sekcija 1 Sportska sekcija 2 Sportska sekcija 3 Sportska sekcija 4 Sportska sekcija 10 Sportska sekcija 5 Sportska sekcija 7 Sportska sekcija 6 Sportska sekcija 8 Sportska sekcija 9