Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Стручна плаћена бизнис пракса у Минхену!


20. Април 2017 / 10:44
646 Views

Стручна плаћена бизнис пракса у Минхену!

Студентска организација AIESEC поново нуди стручну плаћену праксу, овог пута у престоници европске економије – Немачкој! Као водећа економска сила Европе, Немачка увек има прилике везане за стручно усавршавање у врло озбиљним и признатим компанијама, јер она, као и велики број земаља данашњице, жели да пружи младим људима шансу и да њихов потенцијал испуни, усаврши и употреби максимално.

Програм Global Talent организације AIESEC већ годинама успешно пружа такве прилике младима који су или на крају својих студија или су их завршили, па просто сада не знају одакле да почну са тражењем посла. Управо у том периоду живота је најбоље отићи на стручну праксу, како бисте сами увидели колико потенцијала заправо имате и колико би такво једно искуство била невероватна препорука током тражења сталног посла касније.

Ова пракса се одржава у Минхену, у компанији Knorr-Bremse Group (Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH). Са традицијом дугом преко 110 година, ова мултинационална компанија се у почетку бавила израдом система кочница на шинама и комерцијалним возилима. Век касније, свој портофолио су употпунили многим другим техничким производима и машинама и послују у преко 30 земаља.

Knorr-Bremse Group тражи особу која ће се бавити индиректним куповним и продајним процесима и системима истих, IT процесима и кореспондирањем са операционим менаџментом компаније. Зато, ако долазите са факултета који се бави менаџментом, економијом или чак технолошком индустријом, ова пракса је врло корисна за Вас! Траје годину дана, а месечна плата износи 930 евра, што је сасвим довољно да, у новом окружењу и са сопственим примањима, увидите колико сте самостални, одговорни и независни и колико својим знањем можете допринети развоју једне компаније и индустрије.

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу за учешће на овом програму пракси или желите више детаљнијих информација о овој пракси у Минхену, можете контактирати потпредседницу за одлазеће праксе путем мејла на jovana.popovic@aiesec.net.