Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Позив на стручну праксу


15. Март 2017 / 17:26
2015 Views

Поштовани студенти,

У складу с једним од главних принципа Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – СТУДЕНТ НА ПРВОМ МЕСТУ и нашим тенденцијама да вам помогнемо да будете успешне професионалне личности пружањем квалитетне и савремене наставе али и мноштвом практичних модела у којима ћете применити и усавршити стечено знање, са задовољством вас обавештавамо о новој пословној прилици коју смо вам омогућили у сарадњи с једном швајцарском компанијом.

С обзиром на то да је реч о иностраној компанији, ово је изузетна прилика да усавршите вештину пословне комуникације, поготову на релацији компанија-клијент, и то на страном језику, што је вишеструко корисно!

Радна позиција коју смо договорили јесте Call Center Operator и потребно је знање неког од наведених језика: енглески, италијански, француски, немачки, албански. Пословни ангажман реализује се сваког радног дана, дакле понедељак-петак, у периоду 17-20.30 часова.

Осим што ћете оваквим видом посла стећи искуство у пословној организацији и преговорима, ово је сјајна прилика да зарадите, а за студенте основних студија Факултет је обезбедио још једну погодност – овај ангажман признаће се као обављена стручна пракса.

Уколико сте заинтересовани, пошаљите пријаву е-поштом на strucnapraksa@mef.edu.rs

Рок за пријаву истиче у недељу 19. марта у 24:00 часа.

Студенти који буду испуњавали критеријуме послодавца благовремено ће бити обавештени о даљим корацима.

За сва остала обавештења можете контактирати са доц. др Татјаном Јановац.

С поштовањем,

Ваш МЕФ факултет