Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Тајне успешне продаје технике и алати


06. Децембар 2018 / 19:00    392 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а позива студенте свих студијских програма и година студија на предавање Тајне успешне продаје – технике и алати, које ће се одржати 17.12.2018. године у 14h на МЕФ факултету.

tajne uspesne prodaje

Др Катарина Стојановић, маркетинг менаџер, PR и едукатор у BrainOBrain Serbia упутиће нас у тајне успешних маркетиншких стратегија и то појединачно у сваком сегменту: pr, директна продаја франшизе, организација догађаја - непосредна продаја програма, демо часови - директна продаја програма, увођење у посао нових франшизних центара, контрола спровођења локалног маркетинга и др.

BrainOBrain Serbia је програм који су креирали стручњаци из области дечије психологије, едукације и математике и превасходно је намењен узрасту 4-14 година јер су истраживања доказала да се у овом периоду људски мозак најбрже и најлакше развија. Заснован је на две важне целине: ВАК (визуелно-аудитивне-кинестетичке) методе и НЛП (неуро – лингвистичко програмирање) технике, о којима ћемо више сазнати на предавању. На који начин употребити технике и алате погодне за промовисање и продају овог програма, поготову када су корисници услуга деца а циљна група за маркетинг родитељи откриће нам др Катарина Стојановић.

 МЕФ факултет истиче и посебно задовољство што ће Катарина, некадашњи студент МЕФ факултета на докторским академским студијама и доктор наука у области менаџмент и бизнис, поделити своје богато професионално искуство сада као успешан професионалац и на руководећем положају са садашњим студентима МЕФ-а.

 Очекујемо вас.