Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Teams and leaders: The way to success


26. Април 2018 / 12:57    1024 Views  

Са задовољством вас обавештавамо да је делегација МЕФ факултета, на челу са председником Савета проф. др Миодрагом Брзаковићем учествовала на 11. међународној студентској конференцији под називом „Teams and leaders: The way to success“, у организацији The Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, одржаној од 19. априла до 20. априла 2018. године у Москви.

Са поносом вас обавештавамо да су студенти МЕФ факултета Павле Брзаковић МА, Александар Брзаковић МА, Марија Јаношик МА и Катарина Радловачки дипл. екон успешно презентовали своје радове из области лидерства.

Студенти МЕФ факултета имали су прилику да упознају студенте са других иностраних факултета и размене своја искуства учествујући на отвореним панелима, дискусијама и студијама случаја из различитих области попут међународног маркетинга, менаџмента, економије, предузетништва и информационих технологија.

У оквиру програма, студентима је било омогућено да се упознају са најпознатијим културним знаменитостима Москве.

Током боравка у Москви председник Савета факултета, проф. др Миодраг Брзаковић и доц. др Гордана Томић имали су прилику да се састану са челницима The Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, као и са представницима других факултета и мултинационалних компанија и тиме успоставе нове сарадње и прилике за студенте и професоре МЕФ-а, о чему ћете бити благовремено обавештени.

MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva MEF - Moskva