Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

CASE STUDY COMPETITION у Порторожу / Такмичење


28. Март 2019 / 14:03    271 Views  

Case study тим МЕФ факултета учествовао је у марту на традиционалном такмичењу у Порторожу у Словенији у организацији Универзитета Марибор. Такмичењу је претходила конференција која се традиционално одржава тридесет осми пут а на којој су говорили предузетници из целог света, преносили лична искуства и представили свој каријерни пут.

МЕФ факултет - Case study Portoroz

Након конференције званично је отворено Case study такмичење. МЕФ тим представљали су студенти: Вања Станић, Исидора Маџаревић, Никола Опачић, Нађа Петровић и Марко Јанковић. На такмичењу у Порторожу учествовало је 8 екипа, 5 екипа су долазиле из Србије, 2 екипе из Словеније, и једна екипа из Хрватске. Тимови су имали два дана да реше студију случаја коју им је дала компанија Valtex из Словеније. Током такмичења организована су и окупљања свих такмичара и размена њихових идеја, мишљења, стварања међусобних контаката.

МЕФ факултет - Case study Portoroz 1 МЕФ факултет - Case study Portoroz 3 МЕФ факултет - Case study Portoroz 4 МЕФ факултет - Case study Portoroz 5 МЕФ факултет - Case study Portoroz 6