Новости Студентски профил Moodle

УСПЕШНО СУ ЗАВРШЕНЕ ЗИМСКЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ

КРЕАТИВНИ РАСПУСТ НА МЕФ-у

MEF 1

Зашто распуст не би био време за овладавање новим вештинама, упознавање нових пријатеља и креативно дружење?! Штавише, то је одлична идеја – искористити распуст да би се научило нешто ван школског програма.

MEF 2

Мотивисан тиме, МЕФ факултет је током зимског распуста организовао догађај Зимске креативне радионице, у оквиру којег је било чак осам посебних радионица, и то: Курс пословног енглеског језика, Курс шпанског језика, Курс италијанског језика, Курс француског језика, „ПР“ радионица, ИТ радионица, Интернет маркетинг и Пословне вештине.

MEF 3

Захваљујући интересантном програму и добром реномеу које имају МЕФ радионице код средњошколаца, одзив је био феноменалан! Током десет дана, осам радионица посетило је укупно 300 ђака! С изузетним поносом истичемо и да су се многи накнадно пријављивали и на друге радионице поред оне које су првобитно одабрали, када су чули утиске својих вршњака.

Осим упознавања са страним језицима (италијански, француски, шпански) и овладавања пословним енглеским језиком, учесници су се едуковали у областима дигиталне писмености, пословне етике, разговора за посао, јавног наступа како пред публиком тако и пред камером, вербалне и невербалне комуникације, односа с јавношћу, оглашавања путем интернета, креирања Windows aпликација и осталим сегментима који су најзанимљивији младима, а неспорно изузетно важни за постизање пословног успеха у XXI веку.

Наравно, како би дружење било још потпуније, осим креативног извођења наставе асистената и сарадника у настави МЕФ факултета, уз адекватне паузе између часова, учесници су проводили време у пријатном амбијенту МЕФ клуба, где су осим размене међусобних утисака о МЕФ-у и Зимским креативним радионицама, могли да поразговарају и с нашим студентима, одакле су изрониле и нове идеје за креативна дружења.

Осим предавача радионица, ђаке завршних година средњих школа поздравили су и професори и руководство МЕФ-а и пожелели им угодан боравак.

Посебно задовољство МЕФ колективу причињава то да су се за учествовање у Зимским креативним радионицама ђаци пријављивали самостално, односно, пронашавши објаву на званичном сајту www.mef.edu.rs и FB страни МЕФ факултета или током присуства на другим радионицама! Одличан одзив учесника, мотивисан искуством присуства на претходним радионицама, оправдан је вредновањем предавача – све радионице оцењене су као ОДЛИЧНЕ!

Сви учесници радионица добили су сертификат, а најбољи од њих и награде у виду бесплатног студирања и значајног умањења школарине на било ком смеру на МЕФ факултету, као и стручну литературу из области којој је радионица била посвећена.

О свакој радионици известићемо појединачно, а целокупне утиске најадекватније дочараће коментари учесника, као и фотографије догађаја.

Предавачи радионица: Милош Мастиловић (Интернет маркетинг), Стеван Ивановић (Информационе технологије), Душан Раичевић (Информационе технологије), Ивана Скендеровић (Курс пословног енглеског језика, Курс италијанског језика), Маја Илић (Пословне вештине), Јелена Перишић (Пословне вештине), Тамара Крстић (Пословне вештине), Немања Стојковић (Односи с јавношћу), Неда Николић (Курс француског језика, Курс шпанског језика, Односи с јавношћу), Милена Сретић (Односи с јавношћу), као и читав колектив МЕФ факултета захваљују свим учесницима на дивно проведеном времену, залагању, посвећености и поверењу које су нам упутили!

MЕФ факултет свим учесницима, као и онима који желе да учествују у оваквим манифестацијама, стоји на располагању. Позовите нас на 069 770 635 како бисте нам упутили предлоге и сугестије.