Новости Студентски профил Moodle
Мастер академске студије

Мастер академске студије

Мастер академске студије

Надоградите своју стручност и будите испред своје генерације

На МЕФ факултету, наша страст је посвећена не само образовању, већ и подстицању истраживачког духа код наших студената. Наш мастер програм није само наставак вашег претходног образовања - то је прилика за истраживање и улазак у срж области која вас највише занима. Израда мастер рада није само део програма - то је кључни сегмент вашег академског развоја и представља корак ближе вашој експертизи. Диплома мастер студија са МЕФ факултета пружа вам конкурентску предност над свим другим колегама који су завршили основне студије у сличним областима.

Након што одаберете свој студијски смер и упишете се на мастер студије МЕФ факултета, следи изазовно, али инспиративно путовање. Испити које треба положити су унапред предодређени, али ту смо да вам пружимо подршку. Сваки студент добија ментора који ће га водити кроз процес формулисања теме истраживачког рада која му највише одговара. Ваша тема истраживања ће бити ваша мисија, коју ћете спроводити како бисте креирали свој финални мастер рад. Када дође време одбране рада пред стручном комисијом, бићете спремни да поносно покажете своје стручно знање и вештине стечене на МЕФ факултету.

Попуни е-пријаву и сазнај све на једном месту

1.
2.
3.
4.
Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

5.

Сазнајте више о студијским програмима.

Који су услови потребни за упис?

Основни услов за конкурисање за упис на Мастер академске студије Планско-процесни менаџмент и Примењена економија и финансије је освојених 180 ЕСПБ, односно завршетак основних студија у трајању од три године.

Основни услов за конкурисање за упис на Мастер академске студије Информационе технологије је освојених 240 ЕСПБ, односно завршетак основних студија у трајању од четири године.

Предности образовања за 21. век

Битна одлика модерног концепта студирања јесте могућност слушања снимљених предавања. Студент има приступ свом студентском налогу и комплетним предавањима у било ком тренутку са мобилних уређаја - рачунара, таблета, мобилних телефона. У оквиру мастер студија, постоји могућност организовања поподневних предавања за све запослене студенте.

Високо квалификовани професорски кадар са богатим практичним искуством као и константним усавршавањем у стручној области, гарантују студентима квалитетан академски развој. Професори и ментор су увек доступни за сва додатна питања, сугестије и дискусије.

Након пост-дипломских студија, мастер студенти су позвани да креирају нове идеје које МЕФ факултет остварује и развија кроз Иновационо креативни центар. Такав концепт образовања претендује да развије пословне личности усмерене на иновације као и да обезбеди успешну каријеру будућих лидера.

УПИС 2024

Буди корак испред
своје генерације!

Сазнај више о погодностима.

Оствари повлашћене цене школарина.

Резервиши свој термин обиласка факултета.

Упиши Факултет уз помоћ МЕФ уписног тима.

Попуни е-пријаву и сазнај све на једном месту

1.
2.
3.
4.
Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

5.

Сазнај више о МЕФ-у

МЕФ ФАКУЛТЕТ - УПИС

Упис 2024

МЕФ ФАКУЛТЕТ - PRELASCI

Преласци

МЕФ ФАКУЛТЕТ - ЗАШТО МЕФ?

Зашто МЕФ

МЕФ ФАКУЛТЕТ - ИНТЕРНЕТ СТУДИЈЕ

Online платформа за учење

МЕФ ФАКУЛТЕТ - ЗАШТО МЕФ?

Зашто МЕФ

МЕФ ФАКУЛТЕТ - КОМЕНТАРИ СТУДЕНАТА

Коментари студената

МЕФ ФАКУЛТЕТ - MEF LIFESTYLE

МЕФ Lifestyle

МЕФ ФАКУЛТЕТ - ПОГОДНОСТИ

Погодности