Новости Студентски профил Moodle

АЛУМНИ КЛУБ

MEF fakultet - Alumni klub

Алумни клуб МЕФ факултета повезује своје дипломиране и актуелне студенте у циљу ефективније комуникације, професионалног развоја и успешне каријере сваког појединца. Чланови Алумни клуба могу постати дипломци свих генерација који су студирали на МЕФ факултету.

Постаните члан Алумни клуба и пружају вам се:


ЕЛЕКТРОНСКА ПРИЈАВА
Нина Митић

Нина Митић

Планско-процесни менаџмент

Министарство за рад и запошљавање

За МЕФ факултет сам чула од пријатеља. Одмах на почетку, дакле при првом контакту са запосленима на факултету, па и не мањим битним ентеријером зграде и просторијама у којима се врши настава, одмах сам знала да сам на правом месту и да ћу надоградити своје знање. Oно што овај факултет чини другачијим је ПРАКСА - када поред мора књига и теорије добијете праксу кроз реалне примере и стекнете менаџерске вештине неопходне за добру организацију посла.

Иван Сретеновић

Иван Сретеновић

Примењена економија и финансије

Fun Group Travel Company

МЕФ факултет ми је пружио потребно знање, менаџерске вештине и контакте неопходне за посао којим се бавим. Када радите у туристичкој компанији, веома је важно да поред искуства у туризму имате и стручно знање у области туризма и хотелијерства који ће вам помоћи да боље разумете посао који свакодневно обављате и изазове са којима се суочавате. На МЕФ-у бих посебно издвојио предусретљиве професоре и асистенте који су увек имали разумевања за моје пословне обавезе и излазили су ми у сусрет, као и МЕФ-ову студентску палтформу за учење која је доступна 24 часа дневно.

Ана Јевтић

Ана Јевтић

Примењена економија и финансије

Air Serbia

Желела бих да изразим захвалност својим професорима, декану и председнику Савета МЕФ-а, који су пратили мој развој, препознали моје залагање и пружили ми прилику да постанем сарадник у настави на Факултету у области Општег менаџмента. Захвална сам на указаном поверењу и подршци коју сам добила у спровођењу идеје о новом модулу на Факyлтету, Менаџмент у ваздухопловству. Заједничким снагама креирали смо јединствен модул у овом делу Европе. Поручила бих свим садашњим и будућим студентима колико је важно да улажу у своје знање, да треба још у току студија да се труде да што раније стекну радно искуство јер им МЕФ пружа ту могућност у оквиру Центра за развој каријере.

Бобана Гајић

Бобана Гајић

Планско-процесни менаџмент

Banca Intesa

Бенефити савременог студирања су вишеструки, а овог пута бих само истакла систем учења на даљину, који ми је због пословних и породичних обавеза битно олакшао студирање. Професори су веома посвећени, пуни оптимизма и стрпљења за сваког од нас, заиста је била част упознати тако велике људе.

Милош Перишић

Милош Перишић

Примењене информационе технологије

РФЗО

Професори и асистенти су изузетно стручни, предусретљиви и увек расположени за савете. Стрпљење за објашњавање нејасноћа, упућивање у развој научних и професионалних компетенција и спремност на сваки вид сарадње јесу основно начело наставног кадра према студентима на МЕФ-у. Изузетно бих похвалио Студентску службу, референти су стварно имали толеранцију за наша питања. Амбијент и опрема Факултета знак су пријатног рада и боравка на Факултету. Центар за каријерно вођење организује велики број радионица, писање радне биографије, пракси, обуке за састанке са послодавцима и др. Организоване су посете разним сајмовима, конференцијама и институцијама.

Марија Мијатовић

Марија Мијатовић

Примењена економија и финансије

Градска управа Јагодина

Важно ми је да истакнем да је МЕФ диплома призната у иностранству. Након процеса признавања моје мастер дипломе у Швајцарској, од стране Swiss Universities, који припада међународној мрежи центара за информисање о признавању и признавање иностраних високошколских исправа у сврху запошљавања (ENIC-NARIC), стигла ми је и потврда да су мастер студије МЕФ-а у рангу петогодишњих студија Универзитета у Швајцарској и то без икаквих додатних испита.

Ирена Милисав

Ирена Милисав

Оперативни примењени менаџмент

Air Serbia

Желела сам да своје богато радно искуство употпуним формалним образовањем и студијама на институцији која ће ми пружити квалитетну наставу. Колегиница ми је препоручила МЕФ, познајући оне који су дипломирали на МЕФ-у и сматрајући да су одлични професионалци и да дипломом не добијају само звање већ и знање. Јединствен модул у овом делу Европе – Менаџмент у ваздухопловству и реноме који има МЕФ били су довољан подстицај да упишем овај факултет. Поносна сам на свој избор и заиста бих свакоме ко жели савремену наставу усклађену с данашњим пословањем препоручила МЕФ.

Никола Вуковић

Никола Вуковић

Оперативни примењени менаџмент

Evoke

Након завршеног образовног програма на МЕФ факултету, постао сам стручнији и припремљенији за изазове пословног тржишта. Стекао сам нове вештине, знање које ми је недостајало и контакте који су ми били од значаја за даљи развој каријере и бизниса који развијам. Највише ми је значило што ми је факултетски програм био потпора у послу за време студирања, додатно ме је мотивисао да још више радим и развијам се.

Дина Лазаревић

Дина Лазаревић

Планско-процесни менаџмент

МЕФ факултет

На МЕФ-у је студирање било јако занимљиво. Поред теоријског дела наставе који ми је помогао да надоградим своје знање, оно што ми је посебно корисно било јесте то што сам имала прилику да чујем много значајних ствари из праксе од професора, који су с нама увек врло радо на предавањима делили своја искуства. На тај начин смо се, ми студенти, сусретали са неким реалним пословним проблемима што нам је касније значајно помогло и у самом раду. Подстицали су нас да изађемо из оквира литературе и да увек имамо ширу слику онога што учимо. Као једном од најбољих студената, указана ми је прилика да останем да радим на факултету, као сарадник у настави. Одмах сам препознала посебну енергију ове установе и пожелела да и ја постанем део овог јаког колектива.

Јована Јоксимовић

Јована Јоксимовић

Примењене информационе технологије

Heliant

По завршетку студија, успела сам да се и запослим у фирми Heliant као систем aдминистратор, где ми је диплома академских студија изузетно значила. Када говорим о студирању на МЕФ-у, дајем препоруке свима. Сваки од професора је ценио своју позицију и настојао да максимално пренесе знање студенту. Научила сам Јаву, Ларавел, интернет маркетинг, имала сам и додире са Андроидом, где сам кроз вежбе радила конкретне ствари које су сасвим довољне за почетак ИТ каријере.

Душан Пилиповић

Душан Пилиповић

Примењена економија и финансије

Авокадо

За МЕФ факултет сам се одлучио јер сам желео да стекнем примењива знања изучавањем савремених области, што ми је било јако важно како бих се успешно снашао на тржишту. Испоставило се да сам донео исправну одлуку јер сам стекао управо она знања и вештине у области маркетинга на смеру Примењена економија и финансије која су ми помогла да успешно обављам све изазовније послове и доносим свакодневне одлуке у компанији Авокадо, агенцији за дигитални маркетинг чији сам власник.

Јелена Симић

Јелена Симић

Примењена економија и финансије

Управни суд

Завршила сам студијски програм Примењена економија и финансије на МЕФ факултету. Радим у Управном суду на радном месту сарадник за јавне набавке. Циљ мог студирања био је стицање вишег степена образовања, стицање компетенција и знања у области економије и финансија и самим тим могућност напредовања у оквиру истог радног места. Моји утисци са факултета у сваком погледу су одлични и свима радо препоручујем студије на МЕФ-у.

Милош Мастиловић

Милош Мастиловић

Оперативни примењени менаџмент

Click Media

МЕФ факултет обезбедио ми је стицање низа различитих пословних искустава. Бројне похађане праксе помогле су ми да изаберем свој каријерни пут, а примена савета професора издвојила ме је од осталих практиканата. Предузетнички дух који сам стекао студирајући МЕФ, помогао ми је у одлуци да напустим посао након три и по године и оснујем интернет маркетинг агенцију Click Media. Данас, сарађујем са бројним успешним колегама са факултета, учествујем у развоју њиховог бизниса на интернет маркетинг пољу и заједно ширимо наше брендове.

Тијана Јанковић

Тијана Јанковић

Примењена економија и финансије

UniCredit bank

Највише ме фасцинирао однос између професора и студената. Њихов топли приступ, спремност да нам помогну, изађу у сусрет, олакшају и улепшају студије је нешто што сви ми студенти истичемо у разговору са својим пријатељима, породицом и колегама, тако да све моје похвале иду запосленима и предавачима МЕФ факултета са којима сам сарађивала и сарађујем и даље. Својим колегама, а и свим будућим академским грађанима бих препоручила да, ако желе да остваре успешну пословну каријеру и стекну образовање по европским стандардима, упишу МЕФ факултет и стекну светски признату диплому.

Никола Јањић

Никола Јањић

Оперативни примењени менаџмент

American fun

Студирајући на МЕФ-у пре неколико година, било ми је изузетно ефектно, јер не постоји бирократија, професори су изузетно пријатељски настројени и желе да изађу у сусрет свакоме коме је то потребно. Високе оцене за менаџмент посебно!

Иван Милојковић

Иван Милојковић

Оперативни примењени менаџмент

Air Serbia

Нама пилотима је изузетно важно да имамо академско образовање како бисмо напредовали у каријери и изградили се као професионалци и снажне личности, јер је људски фактор у авијацији један од кључних. Мој избор био је МЕФ факултет и модул Менаџмент у ваздухопловству. Захваљујући предметима у области менаџмента који су ускостручно постављени на завршној години студија, а уз претходно квалитетно шире гледиште менаџмента на првим годинама студија, успешно сам стекао нове вештине и усавршио постојеће.

Ана Ранђеловић

Ана Ранђеловић

Информационе технологије

Репрезентативка Србије у рвању

Сарађивање са професорима је било на највишем нивоу и увек су ми излазили у сусрет кад је реч о изостанцима. Имали су стрпљења за мене, јер када студирате програмирање, имате потребу да све знате и мора све да вам буде јасно. Оно што издваја МЕФ од других факултета јесте доступност снимљених предавања, која много помажу када нисте у прилици да истим присуствујете. МЕФ има тај савремени приступ студирању, и зато је прави избор, поготово кад су спортисти у питању, тако да бих свакоме ко жели да постигне склад између студирања и друштвеног живота, препоручила МЕФ факултет.

Дејан Тончев

Дејан Тончев

Оперативни примењени менаџмент

Директорат цивилног ваздухопловства

МЕФ факултет био је мој избор за стицање академског образовања и вишег звања на основу студијског модула Менаџмент у ваздухопловству и иновативног концепта студија – у складу са захтевима савременог друштва. МЕФ пружа квалитетну и увек доступну наставу својим студентима путем DLS студија (Distance Learnig System), те сам на тај начин у могућности да истовремено и студирам не запостављајући своје радне обавезе. Стручност коју стичем током студија до сада сам успешно имплементирао у своје пословно деловање.

Александар Максимовић

Александар Максимовић

Оперативни примењени менаџмент

Репрезентативац Србије у рвању

Захвалан сам МЕФ факултету јер ми је омогућио да студирам и у исто време завршавам своје спортске и пословне обавезе. Електронско предавање ми омогућава да заједно са својом репрезентацијом могу бити било где у свету и несметано завршити свој најбитнији позив. Поред знања и вештина МЕФ ми је омогућио многобројне контакте у пословном аспекту и отворио различита врата сарадње у будућности!

Драгана Панкас

Драгана Панкас

Примењена економија и финансије

Skills

Тренутно радим у компанији „Skills”, као асистенткиња у припреми и реализацији тренинга за развој запослених. На овој позицији сам од октобра 2016. године, након завршене праксе коју ми је омогућио Центар за каријерно вођење МЕФ факултета. Оно што МЕФ факултет чини другачијим од осталих факултета јесте организовање и учешће у разним манифестацијама и конференцијама. Снимљена предавања су права ствар за студенте који нису из Београда, као и за запослене.

Милош Јањић

Милош Јањић

Оперативни примењени менаџмент

American fun

Увек сам сањао да будем у окружењу људи који ће ме уздизати и помоћи да нађем најбољу верзију себе. То сам успео да нађем на МЕФ-у. Изузетно стручњаци и ментори који пружају подршку у едукацији али најбитније од свега животу и спремању онога што нас чека „напољу“ – у реалним пословним околностима.

Милош Настасијевић

Милош Настасијевић

Примењена економија и финансије

Fun Group Travel Company

На Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије научио сам да је савремено практично знање итекако битно уколико желите да напредујете у каријери. Све оно што сам научио на МЕФ-у од веома пријатних професора и асистената који су увек имали времена за мене, данас примењујем у послу којим се бавим. Свима бих топло препоручио МЕФ, јер ћете на њему поред знања стећи и незаборавно искуство и нове пријатеље!

Татјана Бјелановић

Татјана Бјелановић

Примењена економија и финансије

Ладон

Десет година успешно водим агенцију за менаџмент, консалтинг и маркетинг, а мастер студије сам уписала на МЕФ-у са жељом да своја стечена и практична знања употпуним са савременим економским теоријама и праксама, како бих своју пословну организацију могла да развијам у складу са промењивим тржишним условима. Примена савремених технологија у процесу студирања и учења, квалитетан и увек доступан наставни кадар, временски прилагођена и добро организована предавања у значајној мери олакшали су процес савладавања градива.

Никола Миљковић

Никола Миљковић

Оперативни примењени менаџмент

Рели возач

Велику захвалност бих изразио свим запосленима на МЕФ-у, који су уложили изузетан напор да ми помогну да ускладим своје студентске обавезе са спортским обавезама. Заиста огромно разумевање и жеља професора да ми помогну такође представљају велики мотив да истрајем у својој намери да завршим факултет и остварим један академски успех поред свих спортских до сада.

Ирена Ковачевић

Ирена Ковачевић

Оперативни примењени менаџмент

Farmina Pet Food

Као искусан радник на позицији бренд менаџера и менаџера продаје у познатим компанијама, десетогодишњим искуством у компанији Air Serbia најпре као Cabin Senior, a затим и Premium Special Service Agent; Guest Relations Ambassador; Acting Supervisor желела сам да своје вештине усавршим и формалним образовањем. Иновативни студијски програм МЕФ-а, модул Менаџмент у ваздухопловству одмах ме је привукао, а однос наставног особља према студентима, поштовање договора, термина и радних обавеза, као и студентска платформа са снимљеним предавањима која је доступна у свако време, омогућили су ми да несметано градим своју каријеру уз школовање.

Урош Димић

Урош Димић

Планско-процесни менаџмент

Dexy Co

МЕФ је био мој избор за продубљивање академског звања путем мастер студија на смеру Планско – процесни менаџмент. Захвалан сам Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије јер даје могућност истовременог студирања и рада у току студија. Сарадња са запосленима на Факултету, професорима и колегама је била на завидном нивоу. Дивно искуство је било студирати на оваквом факултету. Сигуран сам да ћу знања стечена на овом факултету искористити у свим сферама даљег рада и усавршавања. Препоручио бих МЕФ свима који желе савремено студирање.

Милан Бјеговић

Милан Бјеговић

Оперативни примењени менаџмент

.........................

Бавио сам се професионално кошарком и пожелео сам да своје искуство с терена уобличим формалним образовањем ради даљег напредовања у менаџерској делатности. Модул Менаџмент у спорту, здравству и туризму на МЕФ-у био је мој избор јер је усклађен с реални токовима у спортским организацијама, као и могућност праћења снимљених предавања. Данас градим своју менаџерску каријеру у иностранству и значи ми и знање које сам стекао на МЕФ-у, али и звање јер је МЕФ диплома интернационално призната.

Ања Попадић

Ања Попадић

Оперативни примењени менаџмент

Med Asia Lounge

Поседујем богато радно искуство у туризму, радила сам дуго и у 5* Four Seasons Hotel at Al Maryah Island. Како сам сазревала као менаџер, тако сам и ради даљег напредовања у каријери одлучила да упишем академске студије. На основу препоруке, уписала сам МЕФ. Оно што бих издвојила у студирању на МЕФ-у јесте поштовање времена студената и јасно дефинисане предиспитне обавезе и испитно градиво. Такође, увек ћу се радо сећати пријатне комуникације с професорима и асистентима. Сада ја препоручујем МЕФ својим познаницима.

Милош Бабић

Милош Бабић

Менаџмент у ваздухопловству

Аеродром Београд

Дуго година радим у ваздухопловству и на позицијама прихвата и отпреме ваздухоплова, те поседујем богато радно искуство у областима организације, вођења и контроле процеса у овој делатности. Одлучио сам да моје знање добије и фармално обличје и заинтригирало ме је кад сам видео да МЕФ нуди модул јединствен и прилагођен мојој бранши – Менаџмент у ваздухопловству. Свим својим колегама, али и онима који планирају да се баве ваздухопловством, искрено препоручујем да упишу МЕФ. Своје препоруке упућујем заправо свима који желе да стекну звање и знање примењиво у реалним пословним околностима.


Повезане странице