Новости 1 Студентски профил Moodle
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020

Упис 2022

Буди корак испред своје генерације

Сазнај више о погодностима.


Оствари повлашћене цене школарина.


Резервиши свој термин обиласка факултета.


Упиши Факултет уз помоћ МЕФ уписног тима.

Електронски формулар

Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

Сви заинтересовани матуранти, могу своје место резервисати већ од јанауара месеца, сваког радног дана од 09 до 17 часова и тако уписати Факултет и остварити додатне погодности. Цене школарина можете погледати овде.

За матуранте – будуће студенте – омогућено је свакодневно заказивање персоналних термина обиласка Факултета уз поштовање прописаних мера. Заказана и организована посета подразумева да се матуранти информишу, обиђу ентеријер и поставе додатна питања.

Термин се може заказати позивом на број +381 69 770 635 сваког радног дана или попуњавањем електронског формулара.

При упису матуранти полажу пријемни испит: тест опште информисаности за студијске програме Оперативни примењени менаџмент и Примењена економија и финансије, а тест из математике и тест опште информисаности за студијски програм Примењене информационе технологије.

МЕФ факултет пропагира важност образовања али и одговорност прилагођавања новим условима. Факултет пружа могућност својим студентима да и у новонасталој ситуацији стекну неопходна знања и да се припреме за пословни свет.

У складу са слоганом „Факултет за 21. век“, МЕФ факултет је осавременио систем извођења наставе увођењем smart слушаонице. Овај иновативан и модеран концепт наставе употпуњен је адекватном техничком опремом. За детаље о овим новитетима - посетите страницу која детаљно описује овај модернизован концепт.

Водич кроз упис, можете преузети кликом овде.

Полагање и припрема пријемног испита су бесплатни.

Видимо се на МЕФ-у!

Припрема за пријемни испит

Преузми

Сазнај више о студијским програмима