Новости 1 Студентски профил Moodle

УПИС 2023

Буди корак испред
своје генерације!

Сазнај више о погодностима.

Оствари повлашћене цене школарина.

Резервиши свој термин обиласка факултета.

Упиши Факултет уз помоћ МЕФ уписног тима.

Попуни е-пријаву и сазнај све на једном месту

1.
2.
3.
4.
Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

5.
Конкурс за упис у школску 2023/2024

Уколико си полагао/ла пријемни испит на другом факултету или високошколској установи имаш право на директан упис на МЕФ факултет и ослобођен/а си полагања пријемног испита.

MЕФ факултет омогућава свим заинтересованим матурантима, без обзира што још увек нису завршили средњу школу, да могу резервисати своје место, сваког радног дана од 09 до 17 часова и тако уписати Факултет и остварити додатне погодности. Конкурс за упис у школску 2023/2024. годину можете преузети кликом овде. Цене школарина можете погледати овде.

За матуранте – будуће студенте – омогућено је свакодневно заказивање персоналних термина обиласка Факултета. Заказана и организована посета подразумева да се матуранти информишу, обиђу ентеријер и поставе додатна питања.

Термин се може заказати позивом на број +381 69 770 635 сваког радног дана или попуњавањем електронског формулара.

При упису матуранти полажу пријемни испит: тест опште информисаности за студијске програме Оперативни примењени менаџмент и Примењена економија и финансије, а тест из математике и тест опште информисаности или тест из информатике и тест опште информисаности за студијски програм Примењене информационе технологије.

У складу са слоганом „Факултет за 21. век“, МЕФ факултет је осавременио систем извођења наставе увођењем smart слушаонице. Овај иновативан и модеран концепт наставе употпуњен је адекватном техничком опремом. За детаље о овим новитетима - посетите страницу која детаљно описује овај модернизован концепт.

Водич кроз упис, можете преузети кликом овде.

Резервишете место на жељеном студијском програму на време и остварите повлашћене цене школарина.

Полагање и припрема пријемног испита су бесплатни.

Видимо се на МЕФ-у!

MEF FAKULTET - PRIPREMA ZA PRIJEMNI
Преузми

Сазнај више о студијским програмима