Новости 2 Студентски профил Moodle
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020

Упис 2021

Буди корак испред своје генерације

Сазнај више о погодностима.


Оствари повлашћене цене школарина.


Резервиши свој термин обиласка факултета.


Упиши Факултет уз помоћ МЕФ уписног тима.

Електронски формулар

Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

МЕФ факултет пропагира важност образовања али и одговорност прилагођавања новим условима, који су изазвани пандемијом вируса COVID19. Факултетска институција пружа могућност својим студентима да и у новонасталој ситуацији стекну неопходна знања и да се припреме за пословни свет.

У складу са слоганом „Факултет за 21. век“, МЕФ факултет је осавременио систем извођења наставе увођењем smart слушаонице. Овај иновативан и модеран концепт наставе употпуњен је адекватном техничком опремом. За детаље о овим новитетима - посетите страницу која детаљно описује овај модернизован концепт.

За матуранте - будуће студенте - омогућено је појединачно заказивање термина обиласка Факултета уз поштовање прописаних мера (узрокованих актуелном епидемиолошком ситуацијом). Заказана и организована посета подразумева да се матуранти информишу, обиђу ентеријер и поставе додатна питања.

Термин се може заказати позивом на број +381 69 770 635 сваког радног дана или попуњавањем електронског формулара.

Сви заинтересовани матуранти, без обзира што још увек нису завршили средњу школу своје место могу резервисати већ од априла 2021. и тако уписати Факултет по повлашћеним ценама и остварити додатне погодности.

При упису матуранти полажу пријемни испит: тест опште информисаности за студијске програме Оперативни примењени менаџмент и Примењена економија и финансије, а тест из математике и тест опште информисаности за студијски програм Примењене информационе технологије.

Водич кроз упис, можете преузети кликом овде.

Полагање и припрема пријемног испита су бесплатни.

Видимо се на МЕФ-у!

Припрема за пријемни испит

Преузми

Сазнај више о студијским програмима.