Новости Студентски профил Moodle

Поштовани студенти,

Марљиви рад, посвећеност и одговорно понашање наших студената су од изузетне важности на МЕФ факултету. Ваше образовање, било да сте се определили за студије менаџмента, економије или информационих технологија је улагање у вашу будућност и значајно је да му приступите са озбиљношћу и посвећеношћу које заслужује.

Желео бих да охрабрим и подстакнем студенте да искористе све могућности које су им доступне, како на Факултету, тако и изван њега. Учествовање у ваннаставним активностима, обављање праксе и стицање других практичних искустава је нешто што се подразумева и што се не сме пропустити. Искористите прилику да се повежете са другим студентима и професорима у циљу што ефикаснијег студирања.

Истовремено, имајте у виду да сте представници наше институције, амбасадори, и да се ваши поступци одражавају не само на вас, већ и на Факултет у целини. Понашајте се поштено, са интегритетом и поштовањем према другима и увек се трудите да будете најбоља могућа верзија себе.

На крају, дозволите ми да вас уверим да је Факултет ту да вас подржи у вашим академским активностима. Посвећени смо вашем успеху и ту смо за вас!

Проф. др Дарјан Карабашевић, В. д. Декана


Повезане странице