Новости Студентски профил Moodle

Зашто МЕФ


ОБРАЗОВАЊЕ БУДУЋНОСТ СИГУРНОСТ

Образовање је кључна основа за сигурну будућност. Улагањем у студије постајете део друштвене интелектуалне елите.
Лично се усавршавате и постајете мотор развоја у својој струци, локалној и друштвеној заједници уопште.

Факултет за 21. век

МЕФ је савремена институција знања са модерном концепцијом образовног система. Интерактивна настава подстиче критички начин размишљања. Иновативне методе у систему образовања се констатно тестирају и спроводе у наставним и ваннаставним активностима. Снимљена предавања професора доступна су на Мооdle платформи свим студентима. Футуристички дизајн ентеријера МЕФ Факултета има за циљ да се студенти осећају релаксираним и спремним за стицање нових знања и вештина. МЕФ констатно подржава проактивне идеје у научно-истраживачком раду и инвестира у реализацију иновативних пројеката својих истакнутих студената.

Сазнај више

Снимљена предавања

Са циљем што квалитетнијег преноса знања и вештина, студентима је омогућено да поред стандардног (традиционалног) начина предавања, имају могућност поновног слушања или надокнаде пропуштеног предавања кроз систем снимљеног аудио и видео записа и писане садржајне форме. Једноставном log in методом, студент се региструје на свој студентски профил и тако приступа наставном садржају преко свог рачунара или мобилног уређаја (телефон, таблет, лаптоп).

Сазнај више

Интерактивна настава

Развој пословне личности је једна од најважнијих предности студирања на МЕФ ФАКУЛТЕТУ. Академско знање је неопходна основа приликом уласка у пословни свет, али студенти морају имати индивидуалну перспективу за успех на тржишту. Акценат је усмерен на практичну примену теоријског знања кроз активности као што су Креативна радионица и Виртуелно предузеће. МЕФ развија снажну пословну личност подстичући студенте да изграде највреднији бренд који могу да продају: њих саме.

Strucan profesorski kadar

Стручан професорски кадар

Високо квалификовани професори са богатим практичним искуством гарантују садржајна и стручна предавања уз адекватан педагошки рад. МЕФ Конференције имају за циљ да професионалци у различитим привредним областима упознају студенте са актуелним темама и проблемима као и о концептима развоја. Иновациони центар пружа могућност стимулисања младих талената да усаврше, реализују и пласирају иновативне идеје.

Сазнај више

Ваннаставне активности

Поред квалитетног образовног система, студентима је неопходно пружити разноврстан и занимљив друштвени живот. У жељи да слободно време студената буде конструктивно искоришћено, МЕФ садржи додатне ваннаставне активности: МЕФ спорт, МЕФ клуб, МЕФ Студентски парламент, МЕФ путовања.

Akreditovan

Акредитован

МЕФ факултет је акредитован у оквиру три студијска програма на основним, мастер и докторским студијама:

Сазнај више
Centar za karijerno vodjenje

Центар за каријерно вођење

Центар за каријерно вођење спроводи саветовања у области развоја каријере, организује тренинге за унапређење личних и професионалних вештина студента и пласира информације о тржишним актуелностима у области запошљавања. Центар пружа могућност олакшаног приступа послодавцима. Биографије студената завршних година, апсолвената и дипломаца се прослеђују еминентним компанијама са којима Факултет има сарадње, како би најквалитетнији кандидати имали могућност сигурног запошљавања.

Сазнај више

Интернет студије

DLS – Distance Learning Sistem – Систем учења на даљину заснован је на moodle платформи (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment). Платформа функционише на принципу дистрибуцијe мултимедијалних наставних садржаја намењених за самостално усвајање градива (текст, аудио и видео информације), тестирање и самотестирање, као и online приступ библиотеци и учестале консултације студената са професорима и асистентима.

Сазнај више