Новости Студентски профил Moodle
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Зашто МЕФ

МЕФ - Факултет за 21. век је савремена институција знања са модерним концептом образовног система.
Факултет за примењени менаџмент економију и финансије (МЕФ) је високошколска установа на којој се одражавају акредитовани студијски програми на основним, мастер и докторским студијама. Поред традиционалног извођења наставе, обезбеђена су и снимљена предавања у циљу што бољег усвајања градива. Модернизоване слушаонице омогучавају извођење наставе према највишим стандардима.

АКРЕДИТОВАН

МЕФ факултет је акредитован у оквиру три студијска програма на основним, мастер и докторским студијама.

САЗНАЈ ВИШЕ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Савремен
образовни концепт

Факултет за 21. век

САЗНАЈ ВИШЕ

SMART
слушаонице

Smart слушаоница је јединствен лидер у савременом образовању. Слушаонице опремљене савременом технолошком опремом олакшавају предавања и чине наставу интерактивном. У складу са слоганом Факултет за 21. век, МЕФ је поновно на креативан и модеран начин осавременио систем извођења наставе.

САЗНАЈ ВИШЕ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Стручан професорски кадар

Еминентни доктори наука са престижним признањима и научним радовима, који чине професорски колектив, су кључна препорука за студирање на МЕФ-у. Вишедецинијско искуство професора и професорки је гаранција квалитетног педагошког рада са студентима и студенткињама. Висококвалификовани професори, са богатим практичним искуством, гарантују садржајна и стручна предавања.

Интерактивна
настава

Развој пословне личности је једна од најважнијих предности студирања на МЕФ факултету. Академско знање је неопходна основа приликом уласка у пословни свет. Уз теоретско знање стечено на Факултету, битна је адекватна стручна пракса. МЕФ гарантује својим студентима и студенткињама обављање праксе у бројим компанијама, са којима има дугогодишњу успешну сарадњу. МЕФ факултет развија снажну пословну личност, подстичући будуће лидере да изграде највреднији бренд који могу да продају на тржишту рада - њих саме!

МЕФ Конференције имају за циљ да професионалци у различитим привредним областима упознају студенте са актуелним темама и проблемима као и о концептима развоја. Иновационо креативни центар пружа могућност стимулисања младих талената да усаврше, реализују и пласирају иновативне идеје.

МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Снимљена
предавања

Са циљем што квалитетнијег преноса знања и вештина, студентима је омогућено да поред стандардног (традиционалног) начина предавања, имају могућност поновног слушања или надокнаде пропуштеног предавања кроз снимљен аудио и видео запис. Једноставном log in методом преко софтвера, студенти се региструју на свој студентски профил. Тим методом, приступа се наставном садржају преко свог рачунара или мобилног уређаја (телефона, таблета, лаптопа).

Ваннаставне
активности

Kреативно опремљен простор МЕФ клубa студентима пружа могућност да своје слободно време конструктивно искористе. Лоциран на другом спрату МЕФ факултета, Клуб садржи бројне интерактивне садржаје за анимацију – музичке инструментe: клавир, гитара, синтисајзер затим друштвене игре: sony playstation, стони фудбал и наравно кутак за освежење и предах – мини бар и стони фудбал.

САЗНАЈ ВИШЕ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ