Новости 1 Студентски профил Moodle
МЕФ ФАКУЛТЕТ - WAVE КОНФЕРЕНЦИЈА 1
МЕФ ФАКУЛТЕТ - WAVE КОНФЕРЕНЦИЈА 2
МЕФ ФАКУЛТЕТ - WAVE КОНФЕРЕНЦИЈА 1
МЕФ ФАКУЛТЕТ - WAVE КОНФЕРЕНЦИЈА 2

МЕЂУНАРОДНА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА


Студентски парламент МЕФ факултета вас позива на другу по реду међународну студентску конференцију WAVE YOUR SKILLS vol. 2, која ће се одржати у смештајним објектима Valamar Riviera Hotel & Residence (Lanterna Apartments), Република Хрватска у периоду од 31.05. до 06.06.2022. године. Tоком пет интензивних дана учесницима ће бити обезбеђен едукативни, културни и забавни садржај. Ове године организациони тим има за циљ да омогући студентима размену знања, умрежавање студената свих година студија као и надоградњу постојећег знања кроз практичан рад. Осим боравка у Истри током едукативног и професионалног усавршавања, припремили смо и сјајне дневне журке, спортске активности, као и факултативне излете у чак четири места: Грожњан, Ровињ, Пореч и Опатија. Искористите промотивну цену и резервишите своје место под сјајним условима! Више информација можете добити путем телефона +381 62 8072 215 (Jована).1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6


Аранжман обухвата

 • 4 ноћења са полупансионом у који је укључено и пиће (вино, пиво, вода, сокови) у собама 1/3, 1/4, 1/6 у смештају у Valamar Riviera Hotel & Residence
 • Аутобуски превоз Београд - Пореч / Пореч – Београд
 • Услуге пратиоца групе за све време аранжмана
 • Административне трошкове и трошкове резервације
 • Котизација за учешће на конференцији (предавањa, радионице, материјал, превоз од смештаја до места одржавања конференције и сертификат)
 • Путно осигурање

Не обухвата

 • Факултативне излете
 • Индивидуалне трошкове путника

Начин плаћања

 • Промо цена аранжмана износи 145
 • Прва рата приликом пријаве износи 45€
 • Готовинско плаћање: 3.000,00 динара приликом резервације, наредних 4.000,00 динара 10 дана од дана потписивања уговора. Путник остатак дуга плаћа у целости или на рате у просторијама агенције или на текући рачун, најкасније 20 дана пре почетка аранжмана.
  (у динарској противвредности по средњем курсу НБС-а на дан уплате).

1 / 2
2 / 2


Пут Београд – Истра

 • Састанак групе на договореној локацији у Београду. Полазак у вечерњим часовима. Следи вожња преко Србије и Хрватске, уз краће паузе ради одмора и освежења, као и због регулисања формалности на државним прелазима.

1. дан - Истра

 • Долазак у Истру око поднева, регистрација путника, смештање по собама. Потом следи дневна журка добродошлице и спортске активности. Након пријатног времена у забави идемо на вечеру, а затим настављамо с проводом јер следи – журка.

2. дан – Истра

 • Након доручка, окупљамо се и идемо на наш први факултативни излет. Након повратка са излета, организујемо разне спортске активности такмичарског карактера, где следе разне награде. Увече идемо на вечеру и на журку.

3. дан – Истра

 • Након доручка, окупљамо се и идемо на наше радионице. Након занимљивих радионица и награда, путницима је у понуди још један факултативни излет. Увече идемо на вечеру и на журку.

4. дан – Истра

 • Након доручка, одлазимо на још један факултативни излет по сјајној цени. Након тога следи повратак у смештај и делегати имају слободно време за одмор и уживање у самом комплексу Лантерне. Увече идемо на вечеру и на журку.

5. дан – Истра

 • Након доручка, одјављујемо се из смештаја. Следи слободно време путника, а које могу искористити за још један излет који је у понуди и за сумирање утисака током пролећне шетње. У поподневним часовима полазимо за Београд. Као и током доласка, правићемо краће паузе ради одмора и регулисања формалности на државним прелазима.

6. дан – Истра

 • Долазак у Београд у раним јутарњим часовима. КРАЈ ПРОГРАМА

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Грожњан


На само двадесетак минута од Умага, смештен је средњевековни градић Грожњан-град уметника и музике. Брежуљак окружен маслинкама и виноградима заправо је пешачко узвишење настало усецањем тла између два потока: Канистран и Пистион. Из Грожњана се пружа поглед на двадесетак околних истарских места, на долину Мирне, али и на море од Новиграда до Умага. Збијене кућице и каштел указују на његову средњевековну прошлост, а готово сваки улаз чува неку своју причу о древној Граецинијани. Грожњанов уметнички процват почео је 1965. године кад су се у празне куће које су напустили Италијани након Другог Светског рата уселили уметници из свих крајева света. Аутентичност овог градића може се увидети једино боравком у њему, те је ово прилика коју не треба пропустити.


1 / 3
2 / 3
3 / 3

Ровињ


Упознаћемо се са лепотама Ровиња. Стари назив овог града је Castrum Rubini а извори кажу да је настао између III и V века. Налази се између Пореча и Пуле, а Ровињском архипелагу припада 22 острва, од којих су најпознатија острва Светог Андреја и Свете Катарине и који су такси-бродићима повезани с Ровињском обалом. Црква Св. Еуфемије, заштитнице града, свакако је незаобилазно здање које треба видети. Кип Св. Еуфемије налази се на врху цркве и постављен је на лежајеве тако да се окреће око своје осе. Ровињ краси и један од најлепших паркова природе – Златни рт, као и чувени акваријум стар већ више од века. Пођите с нама јер је културолошки значај овог места неисцрпан.


1 / 3
2 / 3
3 / 3

Пореч


Пореч je град богате историјске и културолошке вредности. Основали су га Римљани још пре 2000 година. У средњем веку био је под господарењем Венеције, што се огледа у лепоти архитектуре и палата. Значајну баштину чини Еуфразијева базилика са бискупијом из VI века. Споменици и аутентичне улице и грађевине, као и лепе плаже, али и бројни рекреативно-спортски садржаји, летњи барови и клубови чине Пореч познатом туристичком дестинацијом. Позивамо вас да доживите лепоте овог града.


1 / 3
2 / 3
3 / 3

Опатија


Опатија или како је називају “Краљица Јадрана” се убраја у најстарије туристичке дестинације на јадранској обали. Смештена је на североисточној обали Истре у Кварнерском заливу. Црква св. Јакова изграђена је у првој половини XV века као бенедиктинска опатија, по којој је касније град добио име, али је од њеног изворног облика остало врло мало. Девојка са галебом један је од најпрепознатљивијих симбола Опатије, а израдио ју је академски кипар Звонко Цар 1956. године, након чега је постављена на стену уз шеталиште. Уз пешчане и шљунковите плаже, километре шеталишта, обиље забаве Опатија сигурно никога неће оставити равнодушним и учиниће путовање незаборавним.Напомене

 • Молимо Вас да се пре закључења уговора о путовању упознате са програмом путовања, Општим условима путовања агенције Fun Group Travel Company (Balkan Fun), као и са Општим условима међународног путног осигурања – Дунав осигурања.
 • У смештајне објекте улази се првог дана боравка од 14:00 часова (постоји могућност ранијег уласка у већини случајева). Могућа су одступања са временом уласка када група броји више од 50 путника у једном објекту. Собе се напуштају последњег дана до 10:00 часова, осим у случајевима када је за реализацију програма потребно објекат напустити раније (постоји могућности каснијег напуштања соба).
 • Смештај из ове понуде регистрован је, прегледан и стандардизован од стране Националне туристичке асоцијације земље у којој се налази.

Начин пријављивања

 • Попуњавањем онлајн пријаве
 • Доласком у просторије Студентског парламента МЕФ факултета
 • Више информација можете добити путем телефона +381 62 8072 215 (Jована)

Начин плаћања

 • Прва рата приликом пријаве 45 € (у динарској противвредности по средњем курсу НБС-а на дан уплате)
 • Готовинско плаћање: 3.000,00 динара приликом резервације, наредних 4.000,00 динара 10 дана од дана потписивања уговора. Путник остатак дуга плаћа у целости или на рате у просторијама агенције или на текући рачун, најкасније 20 дана пре почетка аранжмана.