Новости Студентски профил Moodle

Зимске креативне радионице

2018

20.11.2017.

Драги средњошколци,

Са задовољством вас обавештавамо о Зимским креативним радионицама 2018. на МЕФ-у (Јеврејска 24/1, Дорћол)! И ове године припремили смо вам сјајне радионице у више области – од страних језика до ИТ-а.

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице

Феноменалне теме радионица и савремени приступ еминентних предавача и експерата вештина – асистената и професора МЕФ факултета јесу пут који ће вас довести до успеха – овладаћете вештинама које су најтраженије у 21. веку, захваљујући чему ћете бити способнији и компетентнији и од своје генерације сада али и када ступите у пословно окружење, било које занимање да одаберете.

Познато вам је већ да их организујемо током распуста, ове године период одржавања манифестације је од 1. до 10. фебруара 2018. године.

Очекујемо вас да се дружимо, учимо, будемо креативни, стекнемо нова знања у одличној атмосфери као и увек на МЕФ-у!

Распоред радионица по данима погледајте овде.

ПРЕДСТАВЉАМО ВАМ ОВОГОДИШЊЕ РАДИОНИЦЕ


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Пројекти за почетнике
ПОПУЊЕНО

Пројекти за почетнике

Упознаћемо се с појмом пројекта, научити шта је то пројектовање и какав је начин израде пројекта. Креираћемо циљеве пројекта, планирати активности и управљати ризиком пројекта.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Wordpress
ПОПУЊЕНО

Wordpress

Креираћемо платформу за уређивање сајтова, покренути и уредити сајт, а затим ће свако самостално показати научено.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Интернет маркетинг
ПОПУЊЕНО

Интернет маркетинг

Copywriting, креирање кампање према циљној групи, PR текстови само су неке од тема којима ћемо се бавити током ове радионице. Научићемо и имејл маркетинг као и тајне приликом претраживања појма.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Freelancer
ПОПУЊЕНО

Freelancer

Уз пример једног од предавача, уз то и business coach-a, сазнаћемо како зарађивати на друштвеним мрежама, а затим ћемо, кад сазнамо тајне успешног дигиталног пословања, учествовати у такмичењу иницијалног разговора са инвеститором или послодавцем – speech deck.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Радионица јавног наступа
ПОПУЊЕНО

Радионица јавног наступа

Учићемо о вербалној и невербалној комуникацији, савладавати реторске вештине, увежбавати наступ пред публиком, али и пред камером.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Пословне вештине
ПОПУЊЕНО

Пословне вештине

Научићемо како се пише добар CV, мотивационо писмо, како изгледа интервју за посао и шта послодавци вреднују као добре одговоре. Посебно занимљиво: упознаћете своје професионалне таленте.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Курсеви језика - Немачки језик
ПОПУЊЕНО

Курс немачког језика

А1.1 ниво

Научићете да се представите, моћи ћете да се снађете у продавници, кафићу, ресторану. Упознаћете се са променом глагола, речима из свакодневног живота. Развићете технике слушања, читања, писања и говора у складу са нивоом А1.1. Европског референтног оквира за стране језике.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Курсеви језика - Италијански језик
ПОПУЊЕНО

Курс италијанског језика

А1.1 ниво

Научићете како да се снађете у непосредном окружењу, како да се поставити у основним комуникативним ситуацијама, развићете технике слушања, читања, писања и говора у складу са нивоом А1.1. Европског референтног оквира за стране језике.


Знамо да сте амбициозни, зато смо вам омогућили да се пријавите за учествовање у свакој радионици која вам је занимљива. Похађање радионица је бесплатно. Позивамо вас да што пре обезбедите своје место јер је број места ограничен, а о атмосфери на Зимским креативним радионицама 2017. године, подсетимо се овде..