Новости Студентски профил Moodle

Зимске креативне радионице

Зимске креативне радионице

2020

02.12.2019.    4732Views  

Драги средњошколци,

Са задовољством вас обавештавамо о одржавању бесплатних Зимских креативних радионица 2020. на МЕФ-у (Јеврејска 24/1, Дорћол)! И ове године припремили смо вам сјајне радионице у више области које ће вам помоћи у даљим изборима каријере.

МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице

Актуелне теме радионица и савремени приступ компетентних предавача и експерата вештина – асистената и професора МЕФ факултета јесу пут који ће вас довести до успеха – овладаћете вештинама које су најтраженије у 21. веку, захваљујући чему ћете бити способнији и вештији од своје генерације како сада, тако и када ступите у пословно окружење, било које занимање да одаберете.

По традицији, организујемо их током школског распуста, а ове године период одржавања манифестације је од 3. до 14. фебруара 2020. године.

Пре свега забава, смех, супер атмосфера као и нова знања и вансеријске вештине, чекају вас све на МЕФ-у. Дођите да се дружимо, да стекнете нова пријатељства и пословне контакте, да упознате нове пословне аспекте као и да надоградите сопствена знања и вештине.

Очекујемо вас на МЕФ-у.

ПРЕДСТАВЉАМО ВАМ ОВОГОДИШЊЕ РАДИОНИЦЕ


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - 4 дана до бизнис идеје

4 дана до бизнис идеје

Током 4 дана едукативно-такмичарског програма полазници имају прилику да пронађу своју мотивацију, поспеше креативност, пронађу идеје и претворе их у дело. Иноватори се не рађају, они се стварају.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Визуелно програмирање
ПОПУЊЕНО

Визуелно програмирање

На овој четвородневној радионици савладаћете приступ развоју апликација коришћењем Microsoft.NET технологије и програмског језика VB.NET. Ово је прилика да научите нешто ново, стекнете нове вештине, покажете креативност и закорачите у свет тренутно једног од најатрактивнијих занимања.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Интернет маркетинг

Интернет маркетинг

Предавач: Милош Мастиловић, оснивач Интернет маркетинг агенције Click Media. Трајање радиоице: 2 дана


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Freelance & Study
ПОПУЊЕНО

Freelance & Study

Freelancing није само начин пословања, већ и стил живота. Слободњак у слободном преводу термина је особа која сама креира своје обавезе, време али и пословне слободе.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Hacking vs Cracking
ПОПУЊЕНО

Hacking vs Cracking?

У овој тродневној радионици покушаћемо да разјаснимо неке од тих недоумица и показаћемо вам који су најбољи начини да заштитите себе и своје податке у сајбер простору.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Python
ПОПУЊЕНО

Python

Питали сте се који је први корак ка послу програмера и добро плаћеној позицији? Дозволите да вам представимо радионицу кроз коју ћете научити основе доброг пословног подухвата кроз програмски језик Python.


МЕФ Факултет - Зимске креативне радионице - Комуникационе вештине

Комуникационе вештине

Јавни наступ је прилика у којој можемо да искажемо себе и заблистамо. Међутим, то није увек прва помисао. Способност обраћања пред великим или малим бројем људу није таленат сам по себи. Уз адекватне вештине свако га може усавршити.