Новости Студентски профил Moodle

СТУДИРАЊЕ У ДОБА ПАНДЕМИЈЕ

ЗНАЊЕМ ПРОТИВ КОРОНЕ

07 Децембар 2020 / 22:19

Актуелна епидемиолошка ситуација, изазвана корона вирусом Covid19 је уз неповољно здравствено стање узроковала и низ економских и друштвених баријера и ограничења. Борба са невидиљивим непријатељем је на снази и неизвесно је када ће се окончати све што ова криза са собом носи.

Оно што је извесно јесте да активности на пољу личног раста и образовања морају да се наставе и ускладе са овом глобалном пандемијом. Превазиђено је мислити да свет треба да стане док све не прође. Правилан модел је: прилагодити се ситуацији, бити конструктиван и паметно искористити своје време за напредак и едукацију.

МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Определити се за образовања младих је свакако један од најодговорнијих задатака. МЕФ факултет је репутацију институције од поверења градио током свих година свог постојања и то наставља да чини и даље.

МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

Незаобилазан корак у спровођењу мера које су у складу са спречавањем ширења вируса, је хигијенска предострожност. На улазу у факултетску институцију се врше рутински процеси:

  • обавезна дезинфекција руку
  • обавезно и правилно ношење маске
  • мерење температурe

Ношење рукавица и платнених назувица на ципелама није обавезно али је наравно дозвољено уколико особа то жели.

  • Након ова три обавезна процеса, омогућен је улазак у просторије Факултета.
  • Све просторије Факултета се редовно дезинфикују.
  • Практикује се стаклена барикада у просторијама у којима се разговара са запосленима

НОВИ СТАНДАРДИ У КОМУНИКАЦИЈИ ПРОФЕСОР - СТУДЕНТ

Уз стандарду e-mail кореспонденцију, комуникацију са професорима и асистентима је могуће обављати путем Google Meet и Zoom апликације.

Moodle платформа омогућава приступ професорским предавањима (видео форма уз покретну графику праћене нарацијом професора. Такође, на платформи је доступна сва актуелна стручна литература у електронској форми. Континуирано, професори снимају додатна предавања и тако се врши ажурирање новог наставног видео материјала.

МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ
МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ

ЗАКАЗИВАЊЕ ПОСЕТЕ ФАКУЛТЕТА

Омогућено је појединачно заказивање термина обиласка Факултета уз поштовање прописаних мера. Заказана и организована посета подразумева да се будући студенти и њихови родитељи информишу, обиђу ентеријер и поставе додатна питања.

Термин се може заказати позивом на број +381 69 770 635 сваког радног дана или попуњавањем електронског формулара.

РАНИ УПИС

Сви заинтересовани матуранти своје место могу резервисати сваког радног дана и тако уписати Факултет. Припрему за пријемни испит, можете преузети кликом овде.

МЕФ ФАКУЛТЕТ - СТИЦАЊЕ ПРИМЕНЊИВИХ ЗНАЊА У ПРАКСИ