Новости Студентски профил Moodle
МЕФ
20. Фебруар 2018 / 15:38    3890 Views  

Сајамска посета МЕФ ФАКУЛТЕТА / ISE 2018 (Амстердам)


Integrated Systems Europe (ISE) је највећи и најпосећенији европски сајам аудио и видео иновативних технологија који се одржава у Амстердаму. Са традицијом дугом 15 година, ISE је позициониран као водећи сајам технолошких иновација у овом делу света. МЕФ Факултет је у периоду 6. - 9. фебруар 2018. посетио овај свеобухватни сајамски програм који се састојао из три сегмента: стручне конференције еминентних предавача, изложбене презентације најиновативнијих достигнућа и програма обуке посетилаца.

ISE изложбени простор се дели у седам различитих технолошких зона: Audio & Live Event Technology, Digital Signage & DooX, Education Technology, Residential Solutions, Smart Building, Unified Communications Technology, XP Technology
ISE 2018 представио је 1296 излагача, јединствених презентера технолошких достигнућа данашњице. Површина сајамског изложбеног простора заузима 5300m2 а укупан број регистрованих посетилаца до краја одржавања сајма достигао је број од 80 923.

Пословна посета МЕФ Факултета, предвођена је истакнутим дизајнерским тандемом кога чине Александар Брзаковић МА и Страхиња Видојевић. Дизајнери МЕФ-а изузетну пажњу су посветили домену у којем су у последње време највише ангажовани на МЕФ-у: projection mapping, транспаренти екрани, лед панели, паметне табле, брендинг опрема. МЕФ, као иницијатор ове сајамске посете, имао је за циљ да омогући својим истакнутим дизајнерима својеврсно унапређење знања у области аудио и видео технолошких иновација.


Сања Ђурђевић

Повезане странице