Новости 5 Студентски профил Moodle

Утисци из Сочија поводом 19. Светског фестивала омладине и спорта


31. Октобар 2017 / 16:27    1131 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ изузетно je поносан на свестраност и успех свог колектива и увек подржава активности у виду усавршавања и својих запослених и студената!

Међу овогодишњим представницима Србије на еминентној манифестацији Светски фестивал омладине и спорта, чије је деветнаесто одржавање било у Сочију, били су и чланови МЕФ колектива. Међу учесницима је било чак сто двадесет земаља! На Фестивалу у Сочију била је окупљена омладина из различитих крајева света, а заједничко им је било да су међу најбољима у својој држави – по образовању, способностима и достигнућима.

Поносно истичемо да су управо они који чине наш наставни и студентски колектив остварени и у другим друштвеним сферама те у складу с тим имају прилику да присуствују оваквим интернационалним скуповима и затим нам пренесу својa запажања и предоче нам како се учи у другим културама и која су интересовања омладине у другим земљама.

Вук Мирчетић (МЕФ) истакао је да је било задовољство представљати Србију, а посебна част је и што је реч о делегацији коју је представљао квалитетан кадар из Србије из различитих сфера – образовање, култура, спорт, екологија... О својим утисцима причао нам је и студент Миодраг Миловановић, који је такође био у Сочију. Миодрага је посебно фасцинирао број учесника – преко 20.000. Учествовао је на бројним панелима на тему политике, економије и одрживог развоја, али и он је највише истакао понос што је био међу представницима Србије.

Уступивши нам фотографије, омогућили су нам и да осетимо дух дружења на скупу. Позитивној атмосфери свакако је допринела и официјална одећа коју је добио свако од учесника и то у званичним бренд бојама манифестације.

Задовољство нам је што на МЕФ-у окупљамо најбоље представнике.


Повезане странице