Новости 1 Студентски профил Moodle

МЕФ вас позива на курс „Баук јавног наступа и превазилажење треме“


09. Новембар 2017 / 18:27    2099 Views  

Знамо да је трема присутна и код искусних говорника и јавних личности. Трема је одраз одговорности. Неки успеју да је временом превазиђу, неки не. Ми желимо да вам помогнемо да је савладате.

Позивамо вас на курс Баук јавног наступа и превазилажење треме 21. и 28. новембра 2017. године у периоду 14-16 часова на МЕФ факултету. Предавач је Татјана Манојловић, новинар у актуелно-документарном програму РТС-а.

MEF fakultet - Bauk javnog nastupa

За информације о пријави и присуству можете се информисати путем е-поште studentski.parlament@mef.edu.rs, а студентима МЕФ факултета обезбедили смо повлашћене цене похађања курса.

Татјана Манојловић

  • Новинар – документарне и путописне емисије, истраживачко новинарство
  • Струковни политиколог – специјалиста за ненасилне друштвене промене
  • Сертификована саветница за лични развој
  • Практичар клиринг методе психотерапије

Татјана нам је открила више о курсу и шта ћете савладати похађањем:

Многи људи верују да би радије умрли него стали пред публику и нешто рекли!

Како то превазићи, на који начин се суочити са тремом, да ли је могуће тренингом стићи до тога да у јавном наступу почнеш да уживаш? Да ли је компликованије говорити пред масом или гледајући  у камеру? Како се фокусирати на оно о чему говориш, како померати своје границе?

Применљиво у свакодневном животу, од пословних састанака,  при интервјуима за запослење, излагању на семинарима и конгресима, политичким наступима и свим сличним ситуацијама, када се од вас очекује да дате изјаву за јавност, пред камером или групом људи.

Превазиђимо заједно лимите, не бацањем у ватру, већ осмишљеним тренингом!

Видимо се на МЕФ-у!


Повезане странице