Новости Студентски профил Moodle

Belgrade Youth Fair 2018


03. Април 2018 / 17:17    1423 Views  

У Београду ће се 26. и 27. априла, у просторијама Коларчеве задужбине, на Студенском тргу, одржати четврти Belgrade Youth Fair, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним компанијама и институцијама, и себи обезбеде праксу или запослење. Програм манифестације трајаће од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Belgrade Youth Fair 2018

Циљ ове манифестације јесте повезивање младих са компанијама и институцијама, као и пружање прилике младима да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација прошире своја знања из различитих сфера, као што су бизнис, медији, култура, туризам, информационе технологије и многе друге.

Млади ће имати шансу да учествују у програмима праксе и запошљавања које излагачи на сајму могу да понуде. Такође, ове године ће се на сајму представити различите компаније и организације које раде са младима, па ће тако млади имати прилику да се информишу о бројним другим могућностима и погодностима које су им доступне.

Свим посетиоцима Belgrade Youth Fair-а ће бити пружена шанса да се упознају са начином функционисања највећих компанија и институција, као и да стекну нова знања и вештине кроз конференцијски део манифестације.

Студенти и дипломци већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао путем сајта www.youthfair.rs, а оне ће бити на располагању свим компанијама све до наредног сајма.

Своје место на највећем каријерном догађају за младе можете резервисати путем следећег линка: http://youthfair.rs/prijavi-se/

Belgrade Youth Fair 2018 1


Повезане странице