Новости Студентски профил Moodle

Буди део CASE STUDY тима


16. Јануар 2018 / 19:34    1537 Views  

Сјајна могућност да усавршите своје професионалне компетенције и примените знање стечено на настави – Студентски парламент МЕФ-а позива вас да постанете чланови CASE STUDY тима. Концепт стицања вештина путем CASE STUDY решавања заступљен је на многим светским високообразовним институцијама, а само једна од њих је и Harvard Business School.

MEF Fakultet - Case Study

Настава на МЕФ-у конципирана је према модерним токовима учења и на светском нивоу, а у складу са захтевима савременог пословног окружења.

CASE STUDY (студија случаја) представља симулацију реалних пословних захтева и проблемских ситуација за које је потребно брзо, креативно и ефикасно решење. Учествујући у оваквом наставном практичном раду, студенти се упознају са функционисањем различитих видова организација и узимајући улогу као запослени развијају своје професионалне компетенције и темељно се припремају за ступање на тржиште рада током студирања или након дипломирања.

Пред студенте је постављена реална пословна ситуација а потребно је да се осмисли, аргументује, дискутује и доради решење. Јасно је да студенти овим начином умрежавају знања из различитих области током студија, усавршавају, примењују на нов начин и тиме овладавају пословним вештинама.

Начин пријаве је путем обрасца у наставку.

Очекујемо те у CASE STUDY тиму!


Повезане странице