Новости Студентски профил Moodle

Cycle doo пракса / Пријава


21. Мај 2020 / 13:01    1658 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета обавештава студенте да је компанија CYCLE DOO расписала конкурс за обављање стручне праксе - програмер. Рок за пријаву је 31.05.2020. године.

MEF fakultet - Cycle doo


CYCLE DOO је реномирана софтверска компанија чија се решења тренутно користе у висе од 200 домаћих и међународних компанија. То је место где паметни, посвећени људи, заједно раде и помажу нашим клијентима да реше тешке изазове са којима се срећу у свакодневном пословању. Увек су радознали — и верују да увек постоји бољи, паметнији начин да се ствари ураде. Непрестано раде на изградњи корпоративне културе која омогућава сваком да професионално расте док се фокусира на начин да наши клијенти постану још успешнији. Њихов развој софтвера и тима професионалаца у области информационих технологија су од кључног значаја за стварање и унапређење производа који се хватају у коштац са изазовима, отварају нове могућности и на крају, нас одвајају од конкуренције. Уколико имате талента и основних програмерских знања, савршено ћете се уклопити у њихов развојни тим.


Зашто они?

Када добијете прилику да радите за брзо растућу, технолошки иновативну компанију , која је инспирисана изнутра, не размишљате двапут. CYCLE DOO је другачији. Водећа supply chain software компанија у региону а иду и ка глобалном нивоу. Ниједан дан није рутина и стално се срећу са новим изазовима и новим приликама да се и Ваш глас чује.


Опис посла:

Практикант програмер развија функционалности софтвера који задовољава потребе клијената и функационалну спецификацију према пројектном плану и буџету. Пажњу посвећују квалитету кодирања и тестирања, што је од кључног значаја, а сразмерно искуству, очекују да задатке завршавате под надзором руководиоца пројекта.


Можете очекивати и:

  • Развој софтвера према стандардима кодирања
  • Помоћ корисницима и разраду спецификације захтева
  • Решавање проблема
  • Post go-live техничку подршку.
  • Израду интерфејса за разне намене (повезивање различитих система и размена података међу системима)

Од кандидата у зависности од изабраног подручја се очекује основно знање и познавање технологија C#/.NET/Web програмирање/Андроид програмирање.


Додатне информације:

Поред обуке о производима и самосталног учења и вежби, праксу и развој ваших вештина ћете стећи на послу радећи на реалним проблемима клијената, под вођством senior software developer-a и уз подршку целог тима, брзо ћете стећи знање и искуство потребно за позицију програмера. CV можете послати на e-mail: јelena.jovanovic@cycle.rs.


Повезане странице