Новости Студентски профил Moodle

Хуманитарна акција „Деда Мраз са МЕФ-a“ / Извештај


19. Јануар 2021 / 20:24    1379 Views  

У духу празничног даривања , Хуманитарни тим МЕФ факултета у организацији Студентског парламента, спровели су акцију прикупљања новчаних средстава ради прављења поклон пакетића који су намењени деци у „Центру за интергацију младих“. Акција је трајала у периоду од 15.12. до 22.12. 2020. године.

MEF fakultet - Хуманитарна акција Деда Мраз са МЕФ-a


Било нам је драго да смо део ове организације, да смо могли да измамимо осмехе деце и запослених, као и да им барем мало улепшамо ове тмурне дане са прикупљених пакетићима. Захваљујемо се студентима и запосленима МЕФ факултета који су се одазвали овој акцији.Посебно бисмо волели да се захвалимо нашим спонзорима, „Klett“, „Nectar“ и „Gomex“, који су допринели да ова акција буде овако успешна. Ово је само један у низу пројеката који Хуманитарни тим МЕФ факултета спроводи. Надамо се да ћемо и даље помагати, веселити најмлађе, као и будити свест о овоме. Студентски парламент се захваљује свим студентима који су улепшали празничну атмосферу и помогли угроженој деци. Наше мало је некоме много!

МЕФ факултет - Хуманитарна акција Деда Мраз са МЕФ-a 1 МЕФ факултет - Хуманитарна акција Деда Мраз са МЕФ-a 2 МЕФ факултет - Хуманитарна акција Деда Мраз са МЕФ-a 3


Повезане странице