Новости Студентски профил Moodle

Програм Delta Business Incubator / Пријава


06. Април 2020 / 14:06    609 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ вас позива да се пријавите за тромесечни програм подршке развоју start up идеје који је расписала компанија DELTA HOLDING. Рок за пријаву је 31.05.2020. године.

MEF fakultet - Delta Business Incubator

DELTA HOLDING је пословни систем чије се чланице баве аграрном производњом, производњом хране, дистрибуцијом робе широке потрошње, продајом аутомобила и развојем некретнина. Делтина мисија је да са страшћу ствара компаније које унапређују друштво у којем живимо и радимо.

Компанија је и ове године, трећи пут за редом, отворила конкурс за тромесечни програм подршке развоју start up идеје и њихову припрему за тржиште и представљање инвеститорима. Ове године су уведене бројне новине, а најважније међу њима су да заинтересовани могу пријавити start up идеју из било које области (претходних година било је могуће пријављивање искључиво из области пословања компаније). У програму учествују и друге компаније и екстерни консултанти са релевантним искуством у раду са start up тимовима.

Тимови добијају задатке уз помоћ којих развијају свој start up. Искусни ментори ће помоћи да кроз радионице испитате потенцијал ваше идеје и дефинишете шта вам је потребно да свој startap лансирате ка успеху. Линк за пријаву: ttps://deltabiznisinkubator.rs/prijavi-se/.


Повезане странице